Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Hvad koster det at låne 200.000 kr. til det du ønsker dig?

Som bekendt er det svært at låne penge uden at betale et eller andet for det. Hvis du for eksempel gerne vil låne 200.000 kr. til en renovering af lejligheden eller en brugt bil, så koster det noget – men hvor meget?

Uanset hvad du skal finansiere med dit lån, vil du sikkert være interesseret i ikke at betale for meget og derfor holde godt øje med, hvad forskellige lån koster. Det er i hvert fald en god idé at orientere sig ordentligt, inden man skriver under på noget. Der findes nemlig mange forskellige typer af lån med forskellige krav, karakteristika og omkostninger, og samme lånetype koster ikke det samme hos forskellige udbydere. 

Når man taler om, hvor meget et lån koster, vil det ofte være renten, man umiddelbart tænker på. Der kan dog også være andre udgifter, som oprettelsesgebyr til banken og afgifter til staten, hvis man skal stille sikkerhed for lånet og have udstedt et pantebrev. Der kan også være et lille administrationsgebyr, der skal betales hver måned, og hvis du har rod i din økonomi, kan der også være strafgebyrer for at betale ydelserne for sent, som du måske skal tage med i regnestykket.  

 

Prisen på et lån – tag udgangspunkt i ÅOP

Det kan være, at du står i en situation, hvor flere forskellige typer af lån er relevante – en brugt bil kan for eksempel finansieres ved et billån, et friværdilån eller med et privatlån – og hvor du samtidig skal forholde dig til lån fra forskellige udbydere med hver deres omkostningsprofiler. Nogle har høje etableringsomkostninger, men lave renter, andre lån er skruet sammen lige omvendt, og hvad koster det så at låne for eksempel 200.000 kr. hos dem hver især – hvilket af lånene er mon billigst og bedst for dig?

En måde at opgøre prisen på et lån, som ofte benyttes ved sammenligninger, er at omregne til ÅOP. Det er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, og som betegnelsen antyder lægger man samtlige omkostninger ved lånet i hele løbetiden sammen og fordeler den ud over hele løbetiden omregnet til en årlig procentdel af det lånte beløb. På den måde kan du ret præcist afgøre, hvilket af to lige store lån med samme løbetid fra hver deres udbyder, der koster mest samlet set – selvom de har forskellige oprettelsesgebyrer og rentesatser.

Hos Ikano Bank kan du låne fra 15.000 kr. til 300.000 kr. Hvis du benytter dig af vores låneberegner, kan du nemt se, hvad det koster at låne for eksempel 200.000 kr. Her fremgår ÅOP for det lån, du tænker på at ansøge om, og du kan også se, hvad tilbagebetalingstiden for eksempel betyder for den månedlige ydelse. På den måde kan du sammenholde ydelsen med dit månedsbudget og se, hvad du har råd til at låne, og hvor lang tid du har brug for til at betale lånet tilbage.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.