Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Hvad koster det at låne 100.000 kr.?

Med et lån på 100.000 kroner kan du udleve mange af dine drømme. Men hvor meget koster det egentlig at låne så mange penge? Her kan du blive klogere på, hvilke tal du skal se på for at finde ud af, hvor meget det koster.

100.000 kroner er et stort beløb, der kan hjælpe dig med at indfri mange drømme. Hvad de så end er. Her hos Ikano Bank blander vi os nemlig ikke i, hvad du bruger pengene på. Vi ser udelukkende på, hvordan din økonomi er i forhold til, hvor meget du kan låne. 

Men hvad kommer det så til at koste at låne 100.000 kroner? Det kan vi faktisk ikke give dig et konkret svar på. Hvor meget det koster, afhænger nemlig af, hvor længe du er om at betale pengene af, og hvordan din økonomi er. Det er derfor først, når du modtager et lånetilbud fra os, at du endeligt kan se, hvor meget det kommer til at koste dig. 

Nu og her kan du dog godt få en idé om, hvor meget det vil komme til at koste at låne 100.000 kroner. Det kan du få ved at gå ind i vores låneberegner her på siden. Her kan du indstille beløbet til 100.000 kroner, og derefter kan du prøve at ændre på løbetiden på lånet. Altså den tid du vil være om at betale lånet af.

Du kan se, at både ÅOP og den samlede betaling ændrer sig, alt efter hvor længe du er om at betale lånet af. ÅOP er en samlet betegnelse for renter og gebyrer og er derfor det mest præcise tal i forhold til at vurdere, hvor dyrt et lån er. Har du svært ved at forholde dig til en procentsats, kan du i stedet se på den samlede betaling. Det er de penge, du i alt betaler tilbage på lånet både i forhold til afdrag, renter og gebyrer. 

Læg et budget, inden du låner 100.000 kroner 

Inden du låner 100.000 kroner, bør du lægge et budget for din privatøkonomi. Faktisk er det en god idé, lige meget om du vil låne penge eller ej. Med et budget får du nemlig et godt overblik over, hvor meget du bruger på dine faste udgifter. Dermed bliver det også nemmere for dig at fordele din indtægt på variable udgifter som mad, tøj, fornøjelse og ferie. 

Når du vil tage et lån, er det selvfølgelig også vigtigt, at du har råd til at betale af på det. Der kan budgettet også være en hjælp, da du kan se, hvor meget du har til overs, når både faste og variable udgifter er blevet betalt. De penge kan du enten spare op, eller du kan bruge dem til at betale af på et lån. 

Inden du låner penge hos Ikano Bank, gennemgår vi også altid din økonomi. Det gør vi først og fremmest ved, at du giver os adgang til dine skatteoplysninger. Der kan vi se, hvor stor din indtægt er, og om du har anden gæld. Det giver os et godt billede af, om du har råd til at låne 100.000 kroner. 

 • Bliver mine muligheder for at låne 100.000 kr. større, hvis jeg låner med min partner?

   

  Ja, det bliver de højst sandsynligt. Når I er to med to indtægter, der sammen ansøger om et lån, vil I typisk have mulighed for at låne flere penge, end hvis du ansøger alene.

 • Hvor meget koster det at låne 100.000 kr?

   

  Vi kan ikke give et konkret tal på, hvor meget det kommer til at koste dig at låne 100.000 kr. Prisen på det afhænger blandt andet af, hvor lang tid du er om at betale pengene af, og hvordan din økonomi er.

 • Kan jeg låne 100.000 kr.?

   

  Inden vi kan godkende dig til et lån på 100.000 kroner, gennemgår vi din økonomi. Hvis vi finder, at din indtægt er høj nok, kan vi tilbyde dig et lån på 100.000 kroner. Det er derfor ikke noget, vi kan vide, før vi har modtaget din ansøgning.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.