Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Kan jeg låne til brugt bil (også hvis jeg køber privat)?

Du kan sagtens låne penge til at købe en brugt bil – også selvom det er et privat salg. For eksempel kan du tage et privatlån gennem Ikano Bank. Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene på.

Når du skal købe en bil brugt, er noget af det første, du skal have styr på, finansieringen. Har du selv pengene sparet op, så du kan betale kontant, er det selvfølgelig alle tiders, men i mange tilfælde vil det ikke være en mulighed – her må du ud for at låne pengene. 

Der findes forskellige måder, hvorpå du kan låne penge til en brugt bil, også selvom du køber den af en privatperson. Her vil vi komme ind på den metode, vi er eksperter i: nemlig privatlån hos Ikano Bank.

Du har mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner, som et privatlån hos os alt efter din økonomiske situation. Du vil derfor højst sandsynligt kunne låne penge nok til at købe den bil, du drømmer om. 

Når du tager et privatlån hos os, blander vi os ikke i, hvad du skal bruge pengene til, og du kan derfor sagtens bruge dem til at købe en bil fra en privatperson. Hos Ikano Bank forholder vi os udelukkende til, hvor mange penge du har råd til at betale tilbage hver måned og dermed, hvor stort et lån du har råd til at tage. 

Det skal du være opmærksom på, når du tager et billån

Når du tager et lån til at købe bil for, skal du altid holde øje med det, der hedder årlige omkostninger i procent.

Det forkortes også ÅOP. Det er en betegnelse for, hvor store udgifter du kommer til at have på lånet hvert år. Med i beløbet bliver derfor både medregnet renter og gebyrer, og dermed får du et mere retvisende billede af, hvor dyrt dit lån er, end hvis du udelukkende ser på, hvor høj renten er. 

Hos Ikano Bank bliver din ÅOP fastsat efter din økonomiske situation. Vi kan derfor ikke på forhånd sige noget om, hvad din ÅOP kommer til at være. Vi har dog en låneberegner på hjemmesiden, hvor du kan justere på både lånebeløb og løbetid for at få en fornemmelse af den kommende månedlige ydelse. Det endelige svar får du dog først, når du ansøger om et lånetilbud – og det kan du gøre helt uforpligtende. 

Udover ÅOP skal du også være opmærksom på, hvad stiftelsesomkostningerne er for lånet. Nogle steder koster det mange penge at oprette et lån, og det er derfor med til at gøre lånet dyrere. Der er altså flere forskellige parametre, du bør se på, når du sammenligner lån. 
 • Hvordan kan jeg finansiere et køb af brugt bil?

   

  Når du vil købe en brugt bil – også hvis det er ved et privatsalg – kan du finansiere det ved at tage et privatlån. For eksempel her hos Ikano Bank.

 • Hvor mange penge er et privatlån på?

   

  Det er forskelligt, hvor mange penge et privatlån er på. Hos Ikano Bank har du mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner alt efter, hvordan din økonomi er

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg tager et privatlån?

   

  Når du tager et privatlån, skal du være særligt opmærksom på, hvad de årlige omkostninger i procent er. De bliver typisk forkortet ÅOP. Det er en samlet betegnelse for både renter og gebyrer på lånet, og det er derfor den bedste indikator for, hvor dyrt et lån er

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.