Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Så meget koster det at låne 70.000 kr.

Inden du låner 70.000 kroner, er det selvfølgelig vigtigt, at du ser på, hvor meget det kommer til at koste dig. Her skal du først og fremmest se på ÅOP. Derudover kan det også være en god idé, at du ser på de samlede kreditomkostninger og det samlede tilbagebetalingsbeløb. 

Drømmer du om at låne 70.000 kroner til ting eller oplevelser, er det vigtigt, at du på forhånd sætter dig ind, hvor meget det kommer til at koste dig. Men hvad skal du egentlig se på for at blive klogere på det?

Hvis du ikke har taget et lån før, kan det være, at du ikke ved, hvad du skal se efter. Her kommer vi ind på de tal, du skal være særligt opmærksom på, når du tager et lån. 


Lån 70.000 kr. hos Ikano Bank

ÅOP er det vigtigste tal

Når du vil finde ud af, hvor meget det koster dig at låne 70.000 kr., vil det måske virke mest naturligt at se på renterne på lånet. Men faktisk er renterne ikke det mest præcise tal at se på i forhold til det – det er til gengæld ÅOP.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Det er et tal, der både dækker over de renter og gebyrer, du skal betale i forbindelse med lånet. Derfor er det mere præcist at se på ÅOP frem for renterne. Der kan nemlig være en del gebyrer i forbindelse med et lån. For eksempel administrationsgebyr og stiftelsesgebyr. Når du vil sammenligne to lån på 70.000 kroner for at finde ud af, hvilket lån der er billigst, er det altså vigtigt, at du ser på ÅOP. Dermed kan du se, hvilket lån der er dyrest og billigst.

For at sammenligne lån er det i øvrigt vigtigt, at du sørger for, at løbetiden er den samme, da ÅOP kan ændre sig alt efter, hvad løbetiden er.

Se på samlede kreditomkostninger og samlet tilbagebetaling

Når du vil finde ud af, hvor meget det koster at låne 70.000 kroner, kan det være rart, at der bliver sat nogle tal på i kroner og øre og ikke kun i procenter. Derfor kan det også være en god idé, at du ser på samlede kreditomkostninger og samlet tilbagebetaling.

De samlede kreditomkostninger er både renter og gebyrer i kroner og øre. Tallet ændrer sig alt efter, hvor mange penge du låner, og hvor længe du låner pengene. Du kan først endeligt vide, hvor meget de samlede kreditomkostninger kommer til at være på, når du får lånetilbuddet.

 • Hvad er ÅOP?
  ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Det er en samlet betegnelse for både renter og gebyrer. Dermed er det det mest præcise tal for, hvor dyrt eller billigt et lån er.
 • Hvad er de samlede kreditomkostninger

   

  De samlede kreditomkostninger er også en betegnelse for renter og gebyrer. Tallet er angivet i kroner og ører, hvilket kan gøre det nemmere for dig at visualisere, hvor dyrt eller billigt et lån er.

 • Hvor meget koster det at låne 70.000kr.
  Det er ikke til at sige på forhånd, hvor meget det kommer til at koste dig at låne 70.000 kroner, inden du modtager et lånetilbud. Du kan dog se nogle cirkatal for det ved at bruge vores låneberegner.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.