Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Køb af hus: Kan du låne til udbetalingen?

Det kan være svært at spare den nødvendige udbetaling til køb af hus sammen, og det store spørgsmål er, om du kan låne dem i stedet. Læs med, og få svaret her.

Når du skal købe en bolig, er det et krav fra bankernes side, at du selv skal lægge 5 % af købsprisen. Det er det, der kaldes udbetalingen. Hvis du vil købe en bolig til 1.000.000 kroner, skal du derfor selv kunne lægge 50.000 kroner.

Resten af beløbet bliver dækket af henholdsvis banklån og realkreditlån. Men hvad nu, hvis du ikke har pengene til udbetalingen? Er det så muligt for dig at låne dem? Almindelige banker er typisk ikke meget for at låne dig penge til udbetalingen. De vil helst have, at du selv har sparet dem op.

En større dansk bank skriver eksempelvis, at du kun har mulighed for at låne pengene, hvis dit rådighedsbeløb er væsentligt højere end det, banken normalt kræver, samt at du skal være villig til, i løbet af to til tre år, at nedbringe din gæld til 95 % af boligens værdi – og derudover skal den manglende opsparing skyldes, at du tidligere har haft en indkomst, der var så lav, at du ikke kunne spare op.

Det vil altså ofte være en løsning, der er brugbar for unge, der har været studerende, men nu har fået deres første job.

Med privatlån kan alle låne til udbetalingen

Hvad gør du så, hvis du ikke lever op til de krav, bankerne stiller, for at du kan låne til udbetaling? Der kan jo være mange grunde til, at du ikke gør det – og lige så mange grunde til, at du har brug for at købe en bolig nu.

I stedet for at kontakte din almindelige bank, kan du overveje at tage et privatlån. Det kan du i al beskedenhed for eksempel gøre her hos Ikano Bank. Hos os har du mulighed for at låne op til 300.000 kroner.

Det svarer altså til udbetalingen på et hus til 6.000.000 kroner. Når du flytter i bolig, skal du selvfølgelig altid tage højde for, at dine udgifter ofte ændrer sig i forbindelse med det. Det kan for eksempel være, at du får højere udgifter til vand, varme, el og forsikringer, og det skal du selvfølgelig have med i dine overvejelser, inden du ansøger om et privatlån.

Overvej, om du vil have privatlån i stedet for banklån

Det kan lyde voldsomt, at du både skal have et privatlån, et banklån og et realkreditlån. Så har du jo hele tre lån, du skal betale af på. Pengene bliver dog trukket automatisk, så på den måde, vil der ikke være noget problem i at have flere lån.

Hvis du gerne vil forenkle din økonomi – og muligvis spare nogle penge – kan du se på, om det kan betale sig for dig, at privatlånet erstatter banklånet. Nogle privatlån har nemlig en lavere rente, end et banklån har. Det er derfor en god idé, at du indhenter tilbud på både banklån og privatlån, inden du beslutter dig.

 • Hvor meget er udbetalingen ved køb af hus?

   

  Udbetalingen er på 5 % af din boligs værdi. Hvis du vil købe en bolig til 1.000.000 kroner, er udbetalingen altså 50.000 kroner.

 • Hvorfor er et privatlån en fordel til at betale udbetalingen?

   

  Hvis du ikke har mulighed for at låne til udbetalingen i din bank, vil du i mange tilfælde kunne tage et privatlån i stedet. Hos Ikano Bank har du for eksempel mulighed for at låne op til 300.000 kroner. Lånet finder dog altid sted efter en grundig gennemgang af din økonomi.

 • Kan jeg låne penge i min egen bank til udbetalingen?

   

  I nogle tilfælde kan du godt låne penge til udbetaling i din egen bank. Det er typisk i situationer, hvor du er gået fra at have haft en meget lav indkomst til at have en høj indkomst, og hvor du er villig til at nedbringe din gæld til 95 % af boligens værdi i løbet af to til tre år.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.