Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Lån til boligforbedringer og øg værdien af din bolig

Du kan låne penge hos Ikano Bank til boligforbedringer.

Men det er ikke ligegyldigt, hvad du tager fat på, hvis du vil øge salgsværdien af din bolig ad den vej. Når vi taler om "værdien af en bolig," må man gøre sig klart, om det er brugsværdien for beboeren, man taler om, eller handelsværdien i det øjeblik boligen skal sælges. Hvis du tænker på at forøge værdien af din bolig gennem nogle forbedringer og renoveringsprojekter, må du gøre dig klart om målet primært er det ene eller det andet.

Du kan nemlig ikke uden videre forvente, at de penge du investerer i renovering og istandsættelse, indtjener sig selv i en højere salgspris.

Tilbage i 2016 spurgte bladet "Gør det Selv" en ejendomsmægler om, hvor man skulle fokusere sin energi, hvis det handlede om at få en god pris for sin bolig inden for en kort tidshorisont.

Svaret var ret klart: Det gælder om at få udbedret deciderede skader, der måtte være på huset: "Få ordnet alle de K1’ere og K2’ere og K3’ere, som du har mulighed for at gøre noget ved. For skaderne står på boligens tilstandsrapport, og det er en meget vigtig faktor for boligkøbere," lød det fra en repræsentant fra boligkæden Home til bladets journalist.

Nu kan såvel ejendomsmarked og -priser samt priser på håndværkere og materialer have ændret sig noget siden dengang og dermed have rykket ved billedet. Men det er i hvert fald en overvejelse, der er værd at tage med.

Ikke alle større renoveringsprojekter kan betale sig økonomisk

Mens det ifølge fagfolk altså kan være en idé at få fikset de fejl, der vil springe i øjnene i tilstandsrapporten, er det til gengæld ikke sikkert, at renoveringen af et badeværelse tjener sig hjem.

Eller et nyt køkken for den sags skyld.

Badeværelse og køkken er nummer et og to på listen over de dyreste rum at renovere per kvadratmeter og ofte vil materialevalg og planløsninger her være udtryk for individuel smag.

Hvis køberen ikke synes, at dit valg af skabe, bordplade og så videre er fantastisk, ville de måske hellere have haft huset lidt billigere og med det gamle køkken, for så at lave renoveringen selv efter deres egne drømme.

Derfor er det nye køkken eller badeværelse måske noget, du som udgangspunkt skal få lavet for din egen skyld – men det kan såmænd også være en udmærket grund.

Du kan låne penge til projektet hos os

En større energirenovering har måske en bedre mulighed for at øge boligens salgsværdi. Det er et område, som har stort fokus i den offentlige debat, og mange vil gerne have en klimavenlig bolig, der samtidig giver en lav varmeregning.

Så hvis et nyt køkken eller et nyt badeværelse langt hen ad vejen er noget, der nok øger brugsværdien af din bolig for dig, men ikke vil kunne betale sig økonomisk ved et salg i morgen, så er der større chance for at tilgodese begge dele med en energirenovering.

Det kan i hvert fald være en god ide at snakke med en ejendomsmægler om det, hvis du står over for at sælge din bolig og gerne vil forøge boligens værdi mest muligt gennem en istandsættelse, om- eller udbygning.

Uanset hvilket renoveringsprojekt du måtte kaste dig ud i, og uanset om det er med henblik på at klargøre boligen til et snarligt salg, så kan du låne penge til projektet hos Ikano Bank.

Her kan du låne fra 15.000 kr. op til 300.000 kr., og vi forholder os ikke til, om det er en god forretning for dig – vi står blot klar til at hjælpe med finansiering af dine projekter.

 • Kan det betale sig at lave nyt køkken og badeværelse, inden jeg sælger min bolig?

   

  Det er ikke sikkert. Men tal med en ejendomsmægler, for det vil afhænge af omfanget af renoveringen, kvadratmeterpriser i området og meget andet.

 • Er det muligt at låne til boligforbedringer, der ikke betaler sig økonomisk?

   

  Ja. Hos Ikano Bank blander vi os ikke i, hvordan du bruger dine penge – heller ikke penge du har lånt hos os.

 • Hvilke boligforbedringer kan bedst betale sig økonomisk?

   

  Ifølge ejedomsmæglerkæden Home er det bedst at gøre noget ved de fejl og mangler, der kan fremstå i en tilsynsrapport som det første.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.