Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Hvad koster et isoleret anneks?

Prisen på et isoleret anneks er meget forskellig alt efter, om du vælger at bygge selv, går med et præfabrikeret anneks eller vælger et arkitekttegnet et af slagsen.

Et anneks giver god mulighed for at få mere plads ved enten din helårsbolig eller dit sommerhus. Det er som regel billigere at bygge, da det ikke skal bygges sammen med boligen.

Når du bygger et anneks, er det dog altid en god idé, at du isolerer det. Dermed kan du have glæde af kvadratmeterne hele året og ikke bare i sommermånederne.

Men hvad koster et isoleret anneks, er du sikkert interesseret i at vide, hvis du overvejer at bygge et.

Her hos Ikano Bank er vi naturligvis ikke eksperter i annekser, og vi har derfor hentet inspiration hos Videncentret Bolius. Ifølge Bolius afhænger prisen på et anneks helt af, om du vælger selv at bygge det, om du vælger et præfabrikeret anneks eller du vælger et arkitekttegnet.

På deres hjemmeside giver de bud på annekser, der koster alt mellem 45.000 og 500.000 kroner. Det kan lyde af mange penge, og det er i sidste ende et spørgsmål om materialer, størrelse og ønsker til indretning, der afgør, om du lander i den billige eller dyre ende.

Finansiering af et isoleret anneks

Med priser på mellem 45.000 og 500.000 kroner er det langt fra sikkert, at du har alle pengene selv. I det tilfælde kan det være, du er på udkig efter en finansieringsmulighed af dit isolerede anneks – og dét er vi heldigvis eksperter i.

Hos Ikano Bank kan vi derfor give dig mange gode råd til, hvordan du griber det bedst muligt an.

Først og fremmest er det altid en god idé, at du lægger et budget.

Dermed har du styr på, hvor meget du cirka skal bruge. Når du lægger et budget for et byggeprojekt, er det yderligere en idé, at du sørger for at lægge en buffer på 20% oveni til uforudsete udgifter – der kan nemlig hurtigt opstå situationer, hvor du har brug for ekstra penge, og der vil bufferen være rar at have.

Når du har styr på, hvor mange penge du skal bruge, kan du begynde at undersøge de forskellige lånemuligheder. Hos Ikano Bank kan du tage et privatlån på op til 300.000 kroner. Selvfølgelig afhængig af din nuværende økonomi. Bliver du godkendt til at låne det fulde beløb, bør det være muligt at få råd til et isoleret anneks til din have.

 • Hvad koster et isoleret anneks?

   

  Ifølge Bolius er det almindeligt, at et anneks koster mellem 45.000 og 500.000 kroner. Deri er ikke medtaget, om annekset er isoleret eller ej.

 • Hvad koster isolering i sig selv?

   

  Ifølge Bolius skal du regne med at betale mellem 75 og 250 kroner per kvadratmeter for at få lagt isoleringsmåtter ud på loftet og mellem 175 og 500 kroner per kvadratmeter for at få sprøjtet isoleringsgranulat ud. Få dog altid selv et tilbud fra et firma først.

 • Hvordan kan jeg finansiere et anneks?

   

  Der findes forskellige måder, hvorpå du kan finansiere et anneks. Hos Ikano Bank har du mulighed for at tage et privatlån på op til 300.000 kroner.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.