Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Hvor meget kan jeg låne?

Det er forståeligt, at du gerne vil vide, hvor meget du kan låne, men det er svært at give et konkret svar på. Har du ikke et budget, er det en god ide at lave et, da det gør det muligt for dig at se, hvor meget du har råd til at betale af på et lån – og det er en god indikator for, hvor meget du kan låne.

Har du brug for at låne penge, vil du sikkert gerne vide, hvor meget du kan låne. Men inden du når så langt, skal du først og fremmest starte med at sikre dig, at du lever op til vores mest basale krav: Du skal være 18 år eller derover, du skal have bopæl i Danmark, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret. Lever du op til alle tre krav, er det muligt for dig at ansøge. 

Hos Ikano Bank tilbyder vi lån fra 15.000 til 300.000 kroner. Hvor meget du kan låne, kommer an på, hvor meget rådighedsbeløb du har efter dine faste udgifter. Er du gift, eller har du en samlever, kan du øge dine muligheder for at låne det beløb, du gerne vil, hvis I ansøger sammen. Med to indtægter vil chancen for at kunne låne penge blive større. 

Vi kan dog ikke sige, hvor meget du præcist har mulighed for at låne. Det kommer altid an på en individuel vurdering. Du kan dog ansøge om et lån her på siden i løbet af bare fem minutter. Derefter behandler vi din ansøgning, og du får hurtigt svar på, hvor meget du kan låne.  

Læg et budget, inden du tager et lån

Hvis du ikke allerede har et budget, er det en god ide, at du sørger for at lægge et. På den måde får du nemlig et godt overblik over din økonomi, og hvad du bruger penge på. Det er vigtigt, hvis du gerne vil optage et lån. Du skal nemlig være sikker på, at du har råd til at betale af på lånet. 

Du kan finde mange budgetskemaer på nettet, men her hos Ikano Bank har vi skabt en virkelig smart budgetberegner. Med den interaktive beregner bliver det langt nemmere for dig at få et overblik over din økonomi, end hvis du selv skal sidde med et excelark. 

Du starter med at indtaste, hvad din indkomst er – både din løn, men også indtægter som børne- og boligydelse. Derefter skal du indtaste dine faste udgifter, altså hvor meget du bruger på husleje, el, vand, varme, forsikringer og lignende, og om du har andre lån. Til sidst får du vist, hvor stort et rådighedsbeløb du har. 

En del af rådighedsbeløbet skal du selvfølgelig bruge på mad, tøj, oplevelser og lignende, men det der er tilovers, kan du altså bruge til at betale af på et lån. Det kan altså også give dig en indikation af, hvor meget du kan låne. 

 • Har det jeg vil låne, indflydelse på, hvor meget jeg kan låne?

   

  Nej, det har det ikke. Hos Ikano Bank blander vi os ikke i, hvad du bruger dit lån til. Vi ser udelukkende på din økonomi i forhold til at finde ud af, hvor meget du kan låne.

 • Hvad afgør hvor meget jeg kan låne?

   

  Det, der er afgørende for, hvor meget du kan låne, er, hvor meget du tjener, og om du har anden gæld. Hvis du har en samlever eller er gift, vil I typisk kunne låne flere penge, når I ansøger om et lån sammen.

 • Hvor meget kan jeg låne hos Ikano Bank?

   

  Hos Ikano Bank har du mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner. Det endelige beløb beror selvfølgelig på en individuel vurdering.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.