Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Hvilken bank skal jeg vælge, når jeg vil samle mine lån?

Der kan være store fordele ved at samle flere mindre lån til et stort. Men sørg for at vælge den rette bank til dit samlelån, så du opnår en besparelse uden en masse administrativt bøvl.

Har du en masse små lån, som gør det svært at bevare overblikket over din økonomi? Så betaler du sikkert også mere end nødvendigt for at have lånene fordelt ud på flere udbydere. Hvis du er, som folk er flest, vil du sikkert gerne have lidt styr på finanserne og spare penge uden at skulle give afkald på noget til gengæld. Her kommer samlelånet ind i billedet.

Når du erstatter flere små lån fra forskellige udbydere med et samlet lån hos en enkelt udbyder, er der gode chancer for, at du alt i alt slipper billigere, fordi der er færre administrationsomkostninger. Desuden skal du kun forholde dig til den ene ydelse hver måned og løbetiden på det ene lån.

Det kan være, at du har lyst til at justere på løbetid og ydelse på lånet og eventuelt låne lidt ekstra, når du er i gang. Og hvis du alligevel står og overvejer at optage et nyt forbrugslån er det faktisk en god lejlighed til at få samlet det hele sammen i et enkelt nyt og større lån.

 
Vælg det rigtige sted at få samlet dine lån

Når du skal vælge et sted at samle dine lån, er det selvfølgelig ret afgørende, at du finder en bank, der rent faktisk tilbyder dig et lån til en fornuftig pris og på attraktive vilkår. En del af motivet bag hele øvelsen er jo at opnå en besparelse. Du kan gå systematisk til værks ved at lægge de samlede kreditomkostninger sammen for de lån, du har tænkt dig at samle. Så ved du, hvad du skal sigte efter at komme under, når du ser på de samlede kreditomkostninger ved de tilbud på et nyt lån, der er stort nok til at indfri alle de gamle. Og hvis du ønsker fleksibilitet omkring tilbagebetalingstiden, så kan du godt finde en bank, der tilbyder netop det.

I princippet kan du optage et nyt privat- eller forbrugslån og så selv sørge for at få indfriet de gamle lån, men hos Ikano Bank tilbyder vi at samle dine lån for dig – så slipper du for besværet. Har du lån for mellem 75.000 kr. og 300.000 kr., kan du få et samlelån til attraktive renter, og vi skal nok sørge for det administrative omkring at få indfriet de hidtidige lån hos de forskellige udbydere. Du kan fastsætte løbetiden på lånet til mellem 2 og 12 år. 

Hvilken bank skal jeg vælge, når jeg vil samle mine lån?
 • Hvad er et samlelån?

   

  Et samlelån er et lån, som du bruger til at betale mindre lån og udeståender på kontokort af med. Hele din gæld bliver derfor samlet i et enkelt lån. Det er med til at gøre din økonomi langt mere overskuelig.

 • Hvor meget er et samlelån på?

   

  Hos Ikano Bank har du mulighed for at låne mellem 75.000 og 300.000 kroner som samlelån.

 • Kan jeg tage et samlelån?

   

  Det kommer selvfølgelig helt an på, hvordan din økonomi er, om du kan optage et samlelån eller ej. Da et samlelån er et større lån, er det en god idé, at du ansøger sammen med din partner, da I så højst sandsynligt vil kunne låne nok penge.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.