Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Hvad koster et bryllup?

Du har sikkert hørt, at det er dyrt at blive gift, men hvor dyrt er det egentlig? Her kommer vi ind på, hvad et bryllup cirka koster. Det hele kommer dog i sidste ende an på, hvordan dit drømmebryllup ser ud.

Står du over for at skulle giftes i den nærmeste fremtid, er du sikkert begyndt at overveje, hvor mange penge det egentlig kommer til at koste. Det er selvfølgelig individuelt og kommer helt an på, hvad dine præferencer er i forhold til dit drømmebryllup. For nogle er det fint at holde festen i haven, andre vil gerne udleve drømmen og leje et slot. 

Gallup udførte i 2016 en undersøgelse blandt nygifte, der viste, at de i gennemsnit havde brugt 75.071 kroner på deres bryllup. Det er selvfølgelig noget tid siden, men det giver i hvert fald en indikation af, at et bryllup godt kan løbe op i en del penge. På alt.dk kan du finde en artikel om tre par, der holdt henholdsvis et budgetvenligt bryllup til 18.000 kroner, et middeldyrt bryllup til 100.000 kroner og et par, der gik all in, udlevede deres drømme og brugte 170.000 kroner på deres bryllup. 

Selvom du vælger at holde et bryllup på budget, er der stadig en del udgifter forbundet med det. Særligt hvis du gerne vil have mange gæster med. Nogle af de udgifter, du er nødt til at forholde dig til i forbindelse med et bryllup, er: 

- Lokale, mad og drikke: 9.400-70.000 kr.

- Ringe: 3.000-11.000 kr.

- Tøj: 5.000-50.000 kr.

- Fotograf: 1.200-9.000 kr.

- Bryllupsrejse: 20.000-60.000 


Kilde: alt.dk

Sådan får du råd til dit drømmebryllup

Allerede når du har fundet ud af, at du skal giftes, er det en god idé, at du begynder at spare op til brylluppet. På den måde vil du kunne betale for mest muligt af brylluppet selv. Derudover kan det selvfølgelig være en god idé, at du overvejer, om der er noget, du kan gå på kompromis med. Det kan være med til at gøre bryllupsbudgettet lidt mindre. 

Kan du se, at du ikke kan nå at spare alle pengene op til dit bryllup, og føler du, at der er nogle områder, hvor du bare ikke kan gå på kompromis, kan du overveje at låne pengene til dit bryllup. Det kan du for eksempel gøre her hos Ikano Bank. Hos os har du mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner, og vi blander os ikke i, hvad du skal bruge pengene til. Du kan derfor sagtens bruge dem til at betale for dit bryllup. 

Inden du låner penge, bør du altid overveje, hvordan det kommer til at påvirke din økonomi. Derfor er det en god idé, at du starter med at lægge et budget for brylluppet og gerne også for resten af din økonomi, hvis du ikke allerede har gjort det. 

 • Hvad koster et bryllup?

   

  Det er meget forskelligt, hvor meget et bryllup kommer til at koste. Det kommer helt an på, hvad dine drømme i forhold til brylluppet er. Ifølge Gallup havde et nygift par i 2016 i gennemsnit brugt 75.071 kroner på deres bryllup.

 • Hvor mange penge kan jeg låne til et bryllup?

   

  Hvor mange penge du kan låne til dit bryllup, kommer an på, hvordan din økonomi er. Hos Ikano Bank ser vi altid på, hvad du tjener, og om du har anden gæld, inden vi giver dig et tilbud på et lån. Dermed er vi sikre på, at du ikke får lånt flere penge, end du reelt har mulighed for at betale af. Du kan blive tilbudt lån på mellem 15.000 og 300.000 kroner hos os.

 • Kan jeg låne penge til et bryllup?

   

  Ja, du kan godt låne penge til et bryllup. Hos Ikano Bank blander vi os ikke i, hvad du skal bruge pengene til, når du tager et privatlån. Derfor kan du sagtens bruge dem på at betale for din bryllupsfest.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.