Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Hvad koster det om måneden at have et barn?

Børn er fantastiske. I hvert fald hvis det er ens egne... At have børn er på en gang det mest givende og det mest krævende, man kan forestille sig. Rent økonomisk stiller det at få børn også visse krav.

Når du eller I skal have det første barn, vil der være en række nødvendige anskaffelser og dermed engangsudgifter. Det lille nye menneske har brug for en række ting i sine første leveår, og det kan godt løbe op. Der er dog tale om udstyr, som i vidt omfang sagtens kan gå i arv til det næste barn eller til andre børn i familien eller omgangskredsen. En barnevogn eller tremmeseng er ikke nødvendigvis slidt i stykker, når barnet er vokset fra den. Derfor er der også et stort marked for brugt babyudstyr. 

Har du brug for lidt mere, end der står på din opsparingskonto, når du skal købe alt det nødvendige udstyr, som du ikke kan få eller låne hos familie og venner, så kan vi hjælpe dig. Ifølge Finanstilsynets hjemmeside raadtilpenge.dk er engangsudgifter på 25.000 kr. ikke utænkeligt, hvis du køber udstyret som nyt, og du kan låne fra 15.000 kr. til 300.000 kr. hos Ikano Bank. Med en tilbagebetalingstid på 2-12 år kan du vælge at få afviklet lånet hurtigt eller have en mere overkommelig månedlig ydelse i længere tid. Hvad du køber for pengene, og om der er tale om nyt eller brugt udstyr, blander vi os ikke i.

Udgifter til større børn er anerledes end til de helt små

Når barnet bliver lidt større, vil der være andre typer af udgifter, end der er til det helt lille spædbarn. Der kommer udgifter til pasning og måske sport eller andre fritidsaktiviteter. Med tiden kommer udgifter i forbindelse med skolestart og måske transport. Mad, tøj og legetøj skal barnet også stadig have, selvom det vil være noget andet, end da barnet var mindre. Et barn i voksenalderen kan have en stor appetit, og med teenagere i huset kan madbudget og udgifter til varmt vand og meget andet blive større.

Hvad det koster per måned at have et barn, er svært at svare præcist på, og det afhænger i høj grad af barnets alder, dine prioriteringer og eventuelle særlige behov, barnet kan have. Sådan noget som briller kan være en betydelig engangsudgift, også når det gælder børn. Og måske vil du af den ene eller den anden grund have dit barn i en privatskole – det vil være forbundet med egenbetaling.  

Som tommelfingerregel bør man ifølge Finanstilsynet have mellem 1.500 og 2.750 kr. ekstra til rådighed om måneden per barn, når de faste udgifter er betalt – oven i de 9.000-10.000 kr. man regner med til to voksne. De penge skal bruges til mad, bleer, tøj, sko, udstyr, legetøj samt fritidsaktiviteter, og man kan godt forvente, at udgifterne vokser i takt med at barnet bliver ældre. 

 • Hvad koster det at få et barn?

   

  Du kan regne med engangsudgifter på cirka 25.000 kr. til udstyr, hvis alt skal købes nyt, men meget kan fås brugt eller lånes.

 • Kan jeg få et lån til babyudstyr?

   

  Kan jeg få et lån til babyudstyr ? Ja. Hos Ikano Bank kan du låne 15.000-300.000 kr. De penge, du låner hos os, kan du frit bruge til for eksempel udstyr til børnene.

 • Hvor store ekstra udgifter skal man forvente om måneden, når man får børn?

   

  Ifølge Finanstilsynet bør man som tommelfingerregel have mellem 1.500 kr. og 2.750 kr. mere i rådighedsbeløb per barn om måneden efter, at de faste udgifter er betalt.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.