Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

Hvad koster det at rejse jorden rundt?


En rejse jorden rundt er drømmen for mange, men for at kunne gøre drømmen til virkelighed, skal du selvfølgelig vide, hvad den koster. 

Tænk, at kunne kombinere storbyjunglen i New York med den rigtige jungle på Borneo, Australiens vilde bølger og de hobbitfyldte bjerge i New Zealand. Det kan du, hvis du tager på en rejse jorden rundt. Det giver dig mulighed for at se mange forskellige steder på en gang, hvilket kan være en perfekt måde at få krydset en masse oplevelser af din bucket list. 

Men selvom en jordomrejse lyder dragende for mange, vil bare tanken om, hvad det kommer til koste være nok til at afholde de fleste fra at begive sig ud på en og lade det blive ved drømmen. Men inden du opgiver drømmen om en jordomrejse, bør du i det mindste sætte dig ind i, hvad det koster. Måske finder du ud af, at det ikke er så dyrt, som du går og tror. 

Hvad koster en rejse jorden rundt? 

Vi kan selvfølgelig ikke sige noget om, hvor meget lige præcis din rejse kommer til at koste. Det kommer an på, hvor du rejser hen, og hvor længe du vil være væk. Vi kan dog godt komme med nogle overordnede tal for, hvor meget en jordomrejse cirka kommer til at koste dig.
Eftersom vi hos Ikano Bank ikke ved særlig meget om rejser, har vi kigget lidt nærmere på forskellige rejsebureauer, der arrangerer rejser jorden rundt for at finde nogle priser hos dem. 
Først og fremmest har du selvfølgelig brug for en flybillet, der kan tage dig hele vejen rundt om jorden. Der findes flere rejsebureauer – også danske – hvor du kan købe jordomrejser, de har sammensat, eller selv sammensætte en jordomrejse. De billigste flybilletter koster typisk omkring 10.000 kroner. 
Derudover skal du også have penge til kost, logi og aktiviteter undervejs på turen. Jo dyrere lande du rejser i, des flere penge skal du bruge på det. Lande som USA, Canada, Australien og New Zealand er dyre lande at rejse i. Der skal du regne med at bruge omkring 500 kroner om dagen. Lande som Nepal, Indien, Thailand og Cambodia er langt billigere at rejse i, og her kan du klare dig for omkring 300 kroner om dagen – ofte også mindre.
 

Lån penge til at finansiere din rejse

Som udgangspunkt vil vi anbefale, at du sparer penge op til din jordomrejse. Selvom rejsen helt sikkert vil have stor værdi for dig rent mentalt, vil den ikke have nogen økonomisk værdi, når du først har brugt pengene. 
Hvis du af den ene eller anden grund ikke har tid til at spare alle pengene op, inden du skal af sted, eller du løber tør for penge, mens du er væk, kan du selvfølgelig låne pengene her hos Ikano Bank. Du låner online, så du kan i princippet låne pengene, efter du er taget af sted. Vi stiller ikke spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til – det styrer du selv. 
Du har mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner, når du låner penge hos os. Der vil altså være god mulighed for at få råd til din drømmerejse. 
 
 • Hvad koster det at rejse jorden rundt?
  Hvor meget din jordomrejse kommer til at koste, kommer helt an på, hvor du vil hen, og hvor længe du skal være væk. Regn med at bruge mindst 10.000 kroner på en flybillet, der kan tage dig til forskellige destinationer rundt om på jorden.
 • Hvad koster det at rejse jorden rundt?

   

  Ja, du kan godt låne penge til at rejse jorden rundt. Hos Ikano Bank har du mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner

 • Hvad skal jeg bruge penge på når jeg rejser jorden rundt?

   

  Når du har købt flybilletten til at rejse jorden rundt, skal du derudover bruge penge til kost, logi og aktiviteter undervejs. Hvor meget u skal bruge på det, afhænger selvfølgelig af, hvor du tager hen. Regn med at bruge cirka 500 kroner om dagen i vestlige lande, inklusive aktiviteter, og omkring 300 kroner om dagen i for eksempel Thailand, Cambodia, Nepal og Indien.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.