Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Rejs hvorhen du har lyst med et ferielån

Drømmer du om daseferie på en solfyldt strand, udflugter til ruinbyer fra oldtiden eller dagslange vandringer i storslået natur? Du kan realisere dine feriedrømme med et privatlån, som ikke kræver nogen form for sikkerhed, og hvor du kan bruge pengene som du har lyst.

Hvad enten du trænger til at få ladet batterierne op under sydens sol midt i den grå og mørke tid i Danmark, længes efter nye input og perspektiver i fremmede storbyer eller vil have nulstillet et stresset hoved med vandreture i bjerge og skove – ja, så er det noget, der kræver penge. Men det giver dig også noget, du kan leve på længe.

 Få et afbræk med en storbyferie

En storbyferie er en mulighed for at få nye indtryk, opleve en anden kultur tæt på og se berømte seværdigheder. En tur til New York er nok den ultimative storbyferie, og det er en destination, der optræder i mange danskeres drømme. Men det er både tidskrævende og ikke helt billigt at komme dertil.

Man behøver dog ikke at krydse Atlanten for at få en god storbyferie. London har noget af det samme præg af verdensby som New York om end i mindre skala. I Rom finder du både italiensk madkultur, uovertruffen historie og charmerende byliv. Paris er kendt for sin romantiske stemning, og også her er der rige muligheder for at dyrke gastronomien og cafélivet – samt en række kunstmuseer. Nogle af hovedbyerne i det gamle Østrig-Ungarske imperium som Budapest og Wien er måske knap så hippe, men også her finder du kultur, skønhed og stemning.  

Generelt er storbyferie ikke det mest oplagte, hvis man har små børn. Men en by som Berlin er kendt for at have mange gode legepladser, og en tur på det store tekniske museum i byen vil også appellere til mange nysgerrige småfolk. Der er både tog, fly og flotte gamle biler.

Tager man til Barcelona er der også muligheder for at kombinere storbyrejsen med en badeferie.

Storslået natur renser hovedet

I en stresset hverdag med alt for mange indtryk har du måske mere brug for ro og tid til at tænke dine tanker til ende frem for at opsøge en hektisk storby. Selvom Danmark har sin egen skønhed og et særligt præg på grund af havet omkring os – ja, så er det småt med den helt storslåede natur her til lands.

En rolig vandretur i dit eget tempo i et helt andet landskab end det danske kan på en gang byde på uvurderlige oplevelser og give en indre ro, som er svær at finde i de fleste danskeres hektiske hverdag. Brug en uge eller to på at vandre rundt om Mont Blanc gennem Frankrig, Schweiz og Italien. Eller kom helt tæt på den særlige færøske natur og indånd den friske, rene nordatlantiske luft.

 Få råd til rejsen med et privatlån

Uanset om du krydser Atlanterhavet, sætter dig på en flyver til Fjernøsten eller om du bliver i Europa, når rejsedrømmen skal realiseres, vil det kræve en vis udskrivning. En otte dages vandretur i Italien kan hurtigt stå dig i 15.000 kr., og drømmer du om at være i Paris i mere end en forlænget weekend eller tage en rundtur til de centraleuropæiske storbyer, så løber det hurtigt op.

I følge Danmarks Statistik kostede en udlandsreje af mindst fire dages varighed i gennemsnit 9.400 kr. i individuelle rejseudgifter for en almindelig dansker i 2019. Læg dertil lidt ekstra shopping, restaurantbesøg, entréer og så videre – alt det der gør turen spændende. 

Hos Ikano Bank kan du låne fra 15.000 kr. op til 300.000 kr. til din drømmeferie – eller bare til et afbræk i hverdagen, der giver ny energi. 

Rejs hvorhen du har lyst med et ferielån

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.