Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Få råd til nye vinduer med det rette lån

Husets vinduer betyder meget for både det samlede visuelle udtryk som for indeklimaet i boligen. Men hvis du skal skifte vinduerne i hele huset, skal du nok se dig om efter et fornuftigt lån.

Både funktionelt og arkitektonisk har vinduerne stor betydning for din bolig, og der kan være mange overvejelser, når tiden er kommet til at få udskiftet sine vinduer. Prisen vil for de fleste spille en rolle, da der på det punkt kan være en ramme at forholde sig til. Der er stor forskel på den billigste og den dyreste løsning for hvert enkelt vindue, og det løber op, hvis du skal skifte alle vinduer i et typisk dansk parcelhus.

I nogle tilfælde kan det give mening at beholde de gamle vinduer og få dem shinet op og vedligeholdt. Mange ældre vinduer har en særlig charme, og træet kan være af så god kvalitet, at de kan holde i mange, mange år. Men ombygninger, energiforbedringer eller dårlig stand kan være motiver til at skifte sine vinduer i boligen helt ud.

Ifølge en opgørelse fra Videncentret Bolius var det i 2019 11,5% af danske boligejere, der fik skiftet vinduer, mens 14% havde overvejet at få det gjort.

Hvad koster nye vinduer og hvordan får du råd?

For de fleste vil det nok være vigtigt at finde noget, der passer til husets udseende, når der skal sættes nye vinduer i. Dels er der selve udformningen og derudover er der materiale- og farvevalg. Både design, materiale og kvalitet har betydning for prisen. Plast og standardtræ vil være noget billigere i anskaffelse end kernetræ, der til gengæld har meget længere levetid.

Udskiftningen af vinduer kan være en oplagt lejlighed til at forbedre boligens energieffektivitet. Der findes vinduer med både to og tre lag glas, og det gør alt andet lige en forskel i forhold til at holde på varmen. Du kan i det hele taget vælge mellem mere eller mindre isolerende vinduestyper.  

Videncentret Bolius giver følgende bud på priser på tre forskellige løsninger, hvor det i det første eksempel drejer sig om at forbedre eksisterende vinduer, mens de to næste bud er på helt nye vinduer: 

1.  Nye forsatsvinduer med 4 mm energiglas i hvide træprofiler monteret på de eksisterende vinduer – pris ca.: 2.500-3.000 kr. pr. vindue.
2. Udskiftning med nye koblede lavenergivinduer med koblede rammer – pris ca.: 8.000-9.000 kr. pr. vindue.
3. Udskiftning til energivinduer i træ/aluminium – pris ca. 7.500-8.500 kr. pr. vindue (rene trævinduer er ca. 20-25% billigere). 
4. Tallene skulle være inklusiv moms og løn til håndværker. Sådan noget som timeprisen på en håndværker varierer dog noget over tid.

Skal du have skiftet 10 vinduer, kommer du med disse priseksempler af med 75.000-90.000 kr., og beløb i den størrelsesorden kan du lån hos os – du kan nemlig låne fra 15.000 kr. til 300.000 kr. og bruge dem på lige det, du har behov for.

Gå ind på vores låneberegner og få et overblik over priser og muligheder. Lånet søger du nemt online, og du får hurtigt svar på din ansøgning, så du kan gå videre med planlægningen.

Find det rette lån og få råd til nye vinduer

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.