Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Sådan får du råd til den bryllupsrejse, du drømmer om

En bryllupsrejse er ofte en drømmerejse, men det koster penge at udleve sine rejsedrømme. Det er der heldigvis råd for. 

For mange par er bryllupsrejsen en unik mulighed for at udleve sine drømme i forhold til at rejse. Der kan I være væk i længere tid sammen – kun jer to. Men at udleve sine rejsedrømme kræver som regel også en del penge. Lige efter at du har brugt mange penge på et stort bryllup. 

På den anden side er det jo en rejse, du forhåbentlig kun skal ud på en gang i livet, derfor kan det også være svært at gå på kompromis med, hvor du skal tage hen. Det kan derfor være værd at overveje, om I skal tage et lån, så der bliver råd til det helt store eventyr.

Og lånet kan du optage hos Ikano Bank. Hos os har du mulighed for at tage et privatlån på mellem 15.000 og 300.000 kroner. Hvor meget du kan låne, kommer selvfølgelig an på, hvordan din økonomi er. Eller nærmere hvordan jeres økonomi er; når I er gift, vil det være oplagt, at I tager lånet sammen. Når I er to, der låner penge, har I mulighed for at låne mere. 

Hos Ikano Bank blander vi os aldrig i, hvad du bruger dine penge på. Det er derfor helt op til dig, hvad du gerne vil købe for dem. Hvis du gerne vil bruge dem til en del af udgifterne til brylluppet også, er det selvfølgelig helt i orden.

Hvad koster en bryllupsrejse? 

Nu er prisen på en bryllupsrejse selvfølgelig meget individuel, da der findes mange rejsedrømme og mange forskellige måder at rejse på. Når det er sagt, vælger mange nygifte par dog at tage til en destination uden for Europa.

Hos Ikano Bank er vi ikke eksperter i bryllupsrejser, men er blevet inspireret af alt.dk, der har lavet en stor artikel med forslag til destinationer, hvor de også nævner, hvad en rejse for to koster. Deres forslag spænder bredt fra Færøerne, Hong Kong og Miami til Grækenland, Rom og Sydafrika. Fælles for de rejser, hvor der både indgår priser på fly og hotel, er, at de typisk koster et sted mellem 20.000 og 60.000 for to personer. 

Men det er selvfølgelig bare rejseforslag. Når du skal planlægge din drømmerejse, bør du tage udgangspunkt i, hvad en rejse til din destination koster. Det kan være en god idé, at du lægger et budget, hvor du både medregner flybilletter, hotel, oplevelser og mad, så du får en rimelig fornemmelse af, hvor mange penge du kommer til at få brug for – og eventuelt hvor meget du har brug for at låne. 

 • Hvad koster en bryllupsrejse?

   

  Det er meget forskelligt, hvor meget en bryllupsrejse koster. Det kommer helt an på, hvad din drømmedestination er, og hvordan du godt kan lide at rejse. I følge en artikel på alt.dk, hvor de kommer med forslag til bryllupsrejser, kan du dog godt forberede dig på at sætte mellem 20.000 og 60.000 kroner af.

 • Hvor meget kan jeg låne til bryllupsrejsen?

   

  Vi tilbyder lån på mellem 15.000 og 300.000 kroner, og hvor meget du kan låne til en bryllupsrejse, afhænger af, hvordan din økonomi er. Vi ser bla. på, hvor meget du tjener, og om du har nogen gæld.

 • Kan jeg låne til en bryllupsrejse?

   

  Ja, du kan godt låne penge til en bryllupsrejse. Hos Ikano Bank blander vi os ikke i, hvad du bruger dine lånte penge til. Derfor kan du sagtens bruge dem til at dække udgifterne til bryllupsrejsen.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.