Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Få råd til et isoleret skur, så der bliver plads til dine ting

Et isoleret skur giver dig langt flere muligheder i forhold til opbevaring. Du kan for eksempel lade malingen stå i skuret, ligesom du også kan opbevare fødevarer og bruge skuret som et hobbyrum. Har du problemer med, at din bolig bliver mere og mere fyldt med ting, der egentlig kunne stå i dit skur, hvis det ellers var isoleret?

I det tilfælde er det en god idé at se på, hvordan du kan isolere skuret, eller om du skal bygge et helt nyt. Mange skure er ikke isolerede fra starten, fordi de redskaber og lignende, som vi normalt opbevarer i skuret, ikke har brug for isolering. Men der er alligevel en del ting, der faktisk ikke kan tåle at blive opbevaret i et uisoleret skur.

Hvad koster et isoleret skur?

Inden du går i gang med at isolere dit skur – eller at bygge et nyt der er isoleret – er du selvfølgelig interesseret i at vide, hvad det kommer til at koste dig. Forskellen er selvfølgelig stor alt efter, om du vil isolere dit nuværende skur eller bygge et helt nyt. Ifølge Videncentret Bolius skal du regne med at bruge mellem 70 og 85 kroner per kvadratmeter for at isolere dit skur.

De udgifter dækker over isoleringsmaterialet mineraluld og vindpap. Selvom du isolerer dit skur, kan du dog ikke være helt sikker på, at det er frostfrit. Derfor kan du også få brug for en luftsolfanger, der får varm luft til at cirkulere i skuret, eller en elradiator som du kan sætte i gang, når det er koldt i længere tid.

Vil du bygge et helt nyt skur, der er isoleret, skal du ifølge Bolius regne med at give omkring 10.000 kroner for et præfabrikeret skur på 10 kvadratmeter.

Derudover kommer så udgifterne til isolering. Vil du have isoleret dit skur for, at du kan stå og arbejde derude, skal du regne med at give yderligere omkring 4.500 kroner for det, da det elektriske arbejde i den henseende skal udføres af en elektriker.

Finansiering af et isoleret skur

Som du kan se, kan udgifterne til et isoleret skur godt løbe op. Har du ikke sparet pengene op, kan du selvfølgelig se på dine muligheder for at låne dem – det kan du for eksempel gøre hos Ikano Bank. Hos os har du mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner.

 • Hvordan kan jeg finansiere et isoleret skur?

   

  Har du ikke råd til at betale for dit isolerede skur kontant, er du sikkert interesseret i at finde ud af, hvordan du kan finansiere det. Her hos Ikano Bank har du mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner som et privatlån.

 • Hvad koster et isoleret skur?

   

  I følge Videncentret Bolius skal du regne med at give 10.000 kroner for et præfabrikeret skur på 10 kvadratmeter. Derudover skal du regne med at bruge 75-80 kroner per kvadratmeter på isolering af det. Vil du have lagt el ind i skuret, skal du have en elektriker til at gøre det. Det vil betyde en forhøjning på yderligere 4.500 kroner.

 • Hvorfor er et isoleret skur en god ide?

   

  Med et isoleret skur kan du opbevare flere ting derude. For eksempel kan fødevarer og maling typisk ikke tåle frost. Derudover kan du bruge skuret som hobbyrum.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.