Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Sådan finder du det bedste samlelån

 

Hvis du gerne vil tage et samlelån, er du selvfølgelig interesseret i at finde det bedst mulige. Her handler det om at se på, hvor du kan låne de penge, du har brug for, samt hvor meget det koster at låne pengene, og om du overhovedet har mulighed for at tage lånet.

Et samlelån er et lån, du kan bruge til at betale mindre lån og kassekreditter ud med. Det kan gøre din økonomi mere overskuelig, samtidig med at det ofte kan give dig noget mere luft i økonomien. Det skyldes, at et større samlelån typisk har lavere omkostninger end mange mindre lån. Fordi et samlelån har så stor betydning for din økonomi, er det vigtigt, at du sørger for at finde det rette af slagsen. Men hvad skal du lægge vægt på, når du skal finde det bedste samlelån? Det kommer vi ind på her.

Faa et samlelaan

Det rette beløb

Først og fremmest er det vigtigt, at du har mulighed for at låne det rette beløb. Samlelånet skal være stort nok til at kunne betale dine mindre lån og kassekreditter ud.

Start derfor med at se på, hvor meget din gæld er på. Dermed ved du, hvor stort et samlelån du har brug for. Hos Ikano Bank har du mulighed for at tage et samlelån på mellem 75.000 og 300.000 kroner alt efter, hvordan din økonomi er.

Et billigt lån

Når du skal finde det bedste samlelån, skal du også finde ud af, om det er et billigt lån. Her skal du først og fremmest se på, hvor meget ÅOP er på. ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Det dækker over både renter og gebyrer og er derfor det mest præcise tal for, hvor dyrt et lån er. For at finde frem til det billigste lån, skal du sammenligne flere forskellige lånetilbud.

I den forbindelse skal du sørge for at sammenligne lån af samme størrelse og med samme løbetid, da du ellers ikke får en retvisende sammenligning. Da et samlelån er et stort lån, kan det være en god idé, at du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle, hvis du har en. Med to indkomster vil sandsynligheden for, at I kan låne det beløb, I ønsker, være langt større.

Det er gratis og uforpligtende at få et lånetilbud hos Ikano Bank.

Dermed kan du hurtigt og let finde ud af, hvor mange penge du har mulighed for at låne, og hvad det vil koste dig. Og som du kan læse af ovenstående, er der flere aspekter, du skal tænke over, inden du vælger et samlelån.

 • Hvordan opsiger jeg min aftale hos Ikano Bank?
 • Hvad er et samlelån?

   

  Et samlelån er et lån, du bruger til at betale mindre lån og kassekreditter ud med. Dermed bliver din økonomi mere overskuelig, og du får typisk mere luft i økonomien, da samlelån ofte har lavere omkostninger end mange mindre lån.

 • Hvor stort et samlelån kan jeg tage?

   

  Hvor stort et samlelån du kan tage, kommer helt an på, hvor stor din indtægt er. Vi gennemgår først din økonomi, inden vi endeligt kan fortælle dig, hvor mange penge du har mulighed for at låne.

 • Hvordan kan jeg forbedre mine muligheder for at få et samlelån?

   

  Du kan forbedre dine muligheder for at få et samlelån ved at låne sammen med en samlever eller en ægtefælle, hvis du har en. Med to indkomster har du større sandsynlighed for at kunne låne det beløb, du ønsker.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.