Få 10% rabat i byggemarkeder med et Ikano Bank Visakort

Med et Ikano Bank Visakort kan du få rabat i alt fra rejsebureauer til boghandlere.

I april måned er det byggemarkederne, der er på programmet, og her får du 10% rabat∗. Står du overfor en kommende renovering, eller mangler der en tilføjelse til haven i form af et nyt legehus, et skur eller måske et drivhus? Alting koster penge, og de fleste af os har ikke nær så mange, som vi kunne drømme om – så hvorfor ikke spare lidt, hvor det er muligt?

Ikano Bank har gennem flere år haft et rabatprogram, der giver fordelagtige vilkår, når du betaler med det tilknyttede Visakort. Rabatprogrammet er udviklet, så der er nye rabatter hver måned, og i april 2022 er det "Byggemarkeder", der er i centrum.

Læs mere og ansøg

Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Spar penge i byggemarkedet

Med et Ikano Bank Visakort får du rabat, når du handler i en butik – enten fysisk eller online – som tilhører den kategori, der er aktuel i den pågældende måned. I april er det som sagt byggemarkeder, der er på programmet, og det betyder, at du får 10% rabat på de køb, du foretager i byggemarkeder i denne måned.

Det gælder uanset, om du køber træ til cykelskuret, eller om du handler ind til en større køkkenrenovering. Der ydes maksimalt 1.000 kr. i rabat pr. måned, og over et helt kalenderår kan du højst få en samlet rabat på 5.000 kr.

Sådan fungerer det

Den aktuelle rabat på dit køb får du ikke direkte hos butikken. Her betaler du fuld pris med dit Ikano Bank Visakort, hvorefter Ikano Bank fratrækker rabatten i din balance. Returnerer du et varekøb, du har fået rabat på, vil den opnåede rabat automatisk blive tilbageført i forbindelse med, at købesummen føres tilbage på kontoen.

Du skal altså ikke gøre andet end at handle, som du plejer. Og husk – rabatten gælder også på nedsatte varer og i udlandet, så du kan roligt gå på jagt efter de gode tilbud.

Få yderligere rabat på restaurantbesøg

Rabatprogrammet fra Ikano Bank skifter hver måned – dog med én undtagelse. Alle måneder hele året rundt får du nemlig 5% rabat på restaurant- og cafébesøg. Som med byggemarkedet kan du ikke se rabatten direkte på din kvittering, men den vil blive fratrukket på din opgørelse fra Ikano Bank.

Kort sagt betyder det, at du kan shoppe løs i dit foretrukne byggemarked for derefter at fejre de gode køb på din yndlingscafé eller -restaurant – og opnå rabat på begge dele.

∗ Du får rabat, når du handler i en butik eller på en webshop, som tilhører den eller de brancher, hvor rabatten ydes den pågældende måned. Rabatten ændres hver måned til en ny kategori, dog undtaget kategorien ”Restaurant” hvor der gives 5% rabat hele året. Der ydes max. 1.000 kr. i rabat pr. måned og 5.000 kr. i samlet rabat pr. kalenderår. Du betaler fuld pris, når du betaler i butikken med dit Ikano Bank Visakort, og Ikano Bank fratrækker herefter rabatten fra din balance. Returnerer du et varekøb, som du har fået rabat på, vil den opnåede rabat automatisk blive tilbageført i forbindelse med, at købssummen føres tilbage på kontoen.

 • Hvad er et Ikano Bank Visakort?

   

  Et Ikano Bank Visakort er som et almindeligt visakort bare med rabatfordele. Hver måned er der en ny kategori, hvor du kan få 10% rabat, og hele året rundt får du 5% rabat på café- og restaurantbesøg, når du betaler med dit Ikano Bank Visakort.

 • Hvad koster det at få et Ikano Bank Visakort?

   

  Der er ingen oprettelses- eller årsgebyrer forbundet med et Ikano Bank Visakort., så det er helt gratis for dig.

 • Kan jeg få ubegrænset rabat med Ikano Bank Visakort?
  Nej, du kan maksimalt få 1.000 kr. i rabat pr. måned og over et helt år kan du maksimalt få 5.000 kr. i rabat.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.