Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Byg et anneks og boost værdien af din bolig

Et anneks kan være en god måde at få mere plads i helårsboligen eller sommerhuset.

Samtidig vil det også være med til at øge din boligs værdi. Her kan du blive klogere på, hvad et anneks kommer til at koste, og du kan læse mere om, hvordan du kan finansiere det. Mangler du plads i din bolig eller dit sommerhus, kan et anneks være en simpel og nem løsning. Det er ofte billigere og nemmere at etablere et anneks frem for at skulle bygge til hovedhuset. Det i sig selv kan tale for, at du bygger et anneks.

Derudover kan det i nogle tilfælde endda også være med til at booste værdien af din bolig, at du bygger et anneks. Ifølge en artikel hos Jyllandsposten kan et anneks, der passer til sommerhuset, være med til at øge værdien på det. Ikke mindst hvis det er noget, der er efterspurgt i det område, hvor sommerhuset ligger.

Hvad koster et anneks?

I dag kan du få annekser som færdige samlesæt, hvor du enten selv samler dem, eller hvor leverandøren klarer arbejdet, hvorfor du bare skal placere det i haven. Det er derfor meget nemt at få sat et anneks op, og det koster typisk ikke lige så mange penge som en tilbygning.

Hos blandt andet Videncentret Bolius kan du få masser af inspiration til forskellige former for annekser. Både til dem der kan bruges til sommerhuset og dem, der egner sig til helårsboligen. Der er både eksempler på præfabrikerede, selvbyggede og arkitekttegnede annekser, og du har derfor mulighed for at blive klogere på, hvad de forskellige typer egentlig koster – det kan nemlig være alt fra 45.000 til 500.000 kroner.

Finansiering af et anneks

Når du vil bygge et anneks, er det vigtigt, at du lægger et budget for, hvor meget det kommer til at koste.

Der skal du sørge for at regne alt med. Skal det være et arkitekttegnet anneks, kommer der til at være udgifter til både arkitekt, ingeniør, håndværkere og materialer, mens du måske selv kan sætte et præfabrikeret op, og derfor bliver det langt billigere. Husk desuden, at når du skal lægge et budget for en byggeproces, siger en tommelfingerregel, at du altid bør lægge 20% oveni til uforudsete udgifter.

Når du har budgettet på plads, kan du begynde at se på, hvordan du vil finansiere annekset. Har du råd til at betale det kontant? Eller skal du ud og låne penge? Hvis du skal låne byggesummen, kan du overveje at se nærmere på Ikano Banks privatlån – her har du mulighed for at låne op til 300.000 kroner.

Det kan i de fleste tilfælde være rigeligt til at bygge det anneks, du drømmer om.

  • Hvad koster et anneks?
    Prisen på et anneks varierer meget alt efter, om der er tale om et færdigbygget, et selvbygget eller et arkitekttegnet anneks. Ifølge Videncentret Bolius skal du regne med at give alt mellem 45.000 og 500.000 kroner
  • HVordan kan jeg bruge et anneks?
    Du kan bruge dit anneks til stort set det formål, du vil. Mange bruger det som gæsteværelse – for eksempel i forbindelse med et sommerhus. Men det kan også være et hjemmekontor, yogastudie, teenageværelse, forældresoveværelse, atelier, hobbyrum og meget mere.
  • Hvordan kan jeg finansiere et anneks?
    Du kan bruge dit anneks til stort set det formål, du vil. Mange bruger det som gæsteværelse – for eksempel i forbindelse med et sommerhus. Men det kan også være et hjemmekontor, yogastudie, teenageværelse, forældresoveværelse, atelier, hobbyrum og meget mere.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.