Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Kan jeg låne til bil uden udbetaling?

Med et billån uden udbetaling har du mulighed for at købe din bil nu og her, da du ikke først skal spare penge sammen til udbetalingen. Du kan få et billån uden udbetaling hos Ikano Bank. Har du brug for en ny bil, er du sikkert ved at se på, hvad dine muligheder for finansiering er.

Du har sandsynligvis lagt mærke til, at du mange steder skal betale en udbetaling for at kunne optage et billån – typisk på 20%. Har du ikke så meget sparet op, kan det være, at du er på udkig efter et billån, hvor du ikke skal lægge en udbetaling, men er det overhovedet en mulighed?

Ja, det er det faktisk.

Her hos Ikano Bank kan du for eksempel ansøge om et privatlån, du kan bruge til at købe en bil for. Alt efter hvordan din økonomi ser ud, har du mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner.

Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene til, og derfor kan du sagtens købe en bil for dem – og dét helt uden at skulle lægge en udbetaling. Det er selvfølgelig en kæmpe fordel, da det gør det muligt for dig at købe en ny bil nu og her, hvor du har brug for den frem for, at du er nødt til at vente, til du har pengene til udbetalingen.

Det skal du være opmærksom på, når du tager et billån

En bil mister som bekendt hurtigt værdi. Når du tager et billån, er det derfor vigtigt, at du holder løbetiden på lånet op mod værditabet på bilen. Du har nemlig ikke lyst til at betale af på et lån mange år efter, at din bil måske slet ikke lever op til dine behov længere – og måske er det ikke muligt at få den solgt, hvis den er alt for gammel eller slidt.

Ifølge Forbrugerrådet Tænk bør løbetiden på et billån altid afhænge af, hvor meget du kører.

Hvis du kører meget, bør løbetiden således være kortere, da mere kørsel slider på bilen. Som tommelfingerregel bør du ikke låne pengene i mere end 8 år, da værditabet på din bil efter så mange år vil være betydeligt.

Køber du en brugt bil, der er ældre end 8 år, bør du ifølge Tænk ikke vælge en løbetid på mere end to år til dit billån. Hos Ikano Bank har du mulighed for at vælge en løbetid på alt fra 2 til 12 år. Det vil derfor være nemt for dig at finde den helt rette løbetid på lånet i forhold til, hvad værdien på din nye bil kommer til at være.

 • Kan jeg tage et billån uden udbetaling?

   

  Ja, det kan du godt. Her hos Ikano Bank kan du tage et privatlån, som du kan bruge til at købe en bil for. Vi kræver ikke, at du stiller udbetaling for lånet. Du kan låne mellem 15.000 og 300.000 kroner.

 • Hvor meget kan jeg låne til en bil?

   

  Hvor meget du kan låne til en bil, kommer helt an på, hvordan din økonomi ser ud – altså primært, hvor meget du tjener, og om du har anden gæld. Det er altid noget, vi tjekker, når du ansøger om et lån her hos Ikano Bank.

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg tager et billån uden udbetaling?

   

  Når du tager et billån, lige meget om det er med eller uden udbetaling, er det altid vigtigt, at du tænker over, hvor lang løbetiden skal være. Løbetiden på billånet skal nemlig så vidt muligt matche værditabet på bilen

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.