Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Hvad koster det at have en bil?

En bil kan være en stor udgift på husholdningsbudgettet. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at have alle posterne med, når du skal finde ud af, hvad det koster at have bil. 

Har du ikke haft en bil før, er du sikkert interesseret i at vide, hvor meget det kommer til at koste dig at have en. For prisen på en bil er langt fra bare købsprisen på den. 

Der er mange andre udgifter forbundet med at have en bil, og det er vigtigt, at du er opmærksom på dem, inden du køber. For eksempel skal du også betale for forsikring, ejerafgift og vejhjælp på bilen. Derudover kommer der løbende til at være reparationer, ligesom bilen også skal til syn, og du kan være nødt til at betale for parkering.

Har du taget et lån til at købe bilen, skal du selvfølgelig også regne tilbagebetalingerne på lånet med i dine udgifter. 

Hvor meget det koster det at have en bil? 

Hvor meget det koster at have en bil, kommer helt an på, hvilken bil du vælger, og hvor gammel og erfaren du er som bilist. 

Ejerafgiften på din bil afhænger for eksempel af, hvor meget benzin din bil bruger per kørte kilometer. Køber du en brugt bil, der er en ældre og større model, vil du altså typisk skulle betale langt mere i ejerafgift, end hvis du køber en nyere og mindre bil, der ikke bruger så meget benzin. Selv hvis du har en elbil, skal du dog betale ejerafgift – så du slipper aldrig for denne udgift.

I følge FDM ligger ejerafgiften halvårligt på 310 kroner, hvis du har en bil, der kører 20 km/l, og 3.230 kroner hvis du har en bil, der kører 10 km/l. 

Prisen på din forsikring afhænger af, hvor gammel og ikke mindst erfaren du er som bilist. Har du haft bil i mange år, hvor du har kørt uden uheld, vil du altså have mulighed for en langt billigere forsikring, end hvis du er ung bilist. Det kan være en forskel på mange tusind kroner i følge FDM – fra omkring 2.000 kroner for en erfaren bilist til 10.000 kroner om året for en ny bilist. 

Brændstof til bilen er en anden variabel, der er vigtig at se nærmere på. Den afhænger af, hvor meget du kører hvert år, hvor mange kilometer din bil kan køre på literen og hvad prisen på brændstof er. 

Som du kan se, er det umuligt at sige noget præcist om, hvad det kommer til at koste dig at have en bil. Du er nødt til at foretage beregningerne ud fra den bil, du gerne vil købe og sørge for at have alle variablerne med i dit budget.

 Få hjælp til finansiering af ny bil

Selvom vi ikke kan give dig et konkret svar på, hvad det vil komme til at koste lige præcis dig at have en bil, håber vi, at du i det mindste er blevet lidt klogere i forhold til, hvilke punkter du skal føje til budgettet, når du får en bil. 

Hvad vi dog kan hjælpe dig med er finansiering af din nye bil. Hos Ikano Bank har du nemlig mulighed for at låne op til 300.000 kroner. Du kan ansøge om lånet på nettet, og du får hurtigt svar på, om lånet er godkendt eller ej – langt hurtigere end hvis du skal booke et møde i banken.

Forskellen på at bruge Ikano Bank og din almindelig bank er, at det hele foregår online hos os. Hvis du kontakter din bank for at få et billån, vil det også være et privatlån, du kan få – præcis som de lån vi kan tilbyde – dog tager vi ikke pant i bilen. 

Brugt elbil – kan det betale sig, eller skal jeg købe nyt?

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.