Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Få finansiering til dit anneks i sommerhuset

Et anneks er en god mulighed for at få ekstra sovepladser ved sommerhuset. Du bør altid lægge et budget for, hvor meget du regner med at bruge på annekset, inden du går i gang med bygningen af det. Dermed har du også styr på, om du har råd til at betale for annekset kontant, eller om du skal låne penge til det.

Har du brug for ekstra sovepladser i sommerhuset, kan det i mange tilfælde være smartere, at du bygger et anneks frem for, at du laver en tilbygning til sommerhuset. Dels kan det være nemmere at få tilladelse til et anneks, dels slipper du for at skulle få en tilbygning til at passe til sommerhusets stil. Der findes mange præfabrikerede annekser, hvilket kan gøre bygningen af det betydeligt billigere. 

Selvom et anneks måske bliver billigere af, at du vælger en præfabrikeret model, er det stadig ikke billigt på den måde. Hos Bolius kan du blandt andet få stor inspiration til annekser, og der kan du se, at der er stor forskel på prisen. Blandt deres ti eksempler finder du annekser til 50.000 kroner og helt op til 500.000 kroner. 

Læg et budget for bygning af dit anneks

Lige meget om dit anneks ligger i den dyre eller billige ende af skalaen, skal du selvfølgelig gennemtænke det med finansieringen, inden du kaster dig ud i det. Du bør derfor altid lægge et budget for, hvor meget annekset kommer til at koste. 

Vil du have et præfabrikeret anneks, kan du være mere sikker på omkostningerne, men du skal stadig sørge for at indhente tilbud på for eksempel bygning af fundament, transport og opsætning af det, hvis det ikke er med i prisen. 

Vil du have et arkitekttegnet anneks, skal du først og fremmest finde frem til den arkitekt, som du gerne vil bruge. Derefter kan du tale med vedkommende om, hvad de regner med, at det kommer til at koste. Både for arkitektens hjælp, for materialer, håndværkere og alle de andre omkostninger, der er i forbindelse med at bygge et anneks. 

Kan jeg låne penge til et anneks? 

Når du har lagt et budget for bygningen af dit anneks, ved du også, om du har råd til at betale det kontant. Har du ikke det, må du enten vente, til du har sparet op, eller du kan låne pengene. Hvad der passer bedst til dig, kommer helt an på, hvor travlt du har, og hvordan din økonomi er. 

En ting er dog sikker; du kan sagtens låne pengene til et anneks. Hos Ikano Bank tilbyder vi lån på alt fra 15.000 til 300.000 kroner. Hvor meget du kan låne, afhænger af, hvordan din økonomi er. Pengene må du bruge på det, du vil – det blander vi os ikke i, og vi tager heller ikke pant i lånet.

Et lån kan altså gøre det muligt at finansiere annekset nu og her. Du kan prøve at bruge vores låneberegner her på siden. Dermed kan du få et bedre billede af, hvor meget det kommer til at koste dig at låne pengene alt efter, hvor meget du låner, og hvor længe du er om at betale pengene tilbage. 

 • Hvor mange penge kan jeg låne til at bygge et anneks?

   

  Hos Ikano Bank tilbyder vi lån på mellem 15.000 og 300.000 kroner. Hvor meget du i sidste ende har mulighed for at låne, kommer dog an på, hvordan din økonomi er.

 • Hvor meget koster det at bygge et anneks?

   

  Prisen på et anneks afhænger af mange faktorer, blandt andet om du vil have et præfabrikeret, eller du vil have et arkitekttegnet. Ifølge Bolius kan priserne nemt variere fra 50.000 til 500.000 kroner

 • Kan jeg låne penge til at bygge et anneks?

   

  Ja, du kan godt låne penge til at bygge et anneks. Hos Ikano Bank spørger vi ikke om, hvad du skal bruge pengene på. Vi ser udelukkende på, hvordan din økonomi er i forhold til, hvor stort et lån du kan tage.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.