Ikano Bank giver privatkunder bedre rente

D.1/9-2016

Ikano Bank vil tiltrække endnu flere indlånskunder og skruer derfor op for indlånsrenten. Ikano Bank øger blandt andet renten på den såkaldte Sparkonto Fast med et års binding med næsten 20 pct. fra 0,80 til 0,95 pct. rente. Med det nye initiativ ønsker Ikano Bank at være endnu mere konkurrencedygtig på markedet for indlån og sikre nye markedsandele.

Kampen om de private indlånskunder skærpes nu yderligere.  Ikano Bank skruer op for indlånsrenten på alle sine indlånsprodukter, hvilket omfatter Sparkonto Fri uden binding og Sparkonto Fast med hhv. et, to og tre års binding. På Sparkonto Fast med et års binding øger man renten fra 0,80 til 0,95 pct. og opnår dermed en af markedets stærkeste positioner på denne type indlån.

”Vi vil være indlånsbank for endnu flere danskere og tilbyder derfor mere attraktive vilkår til de kunder, som ønsker at placere deres opsparing hos os. Det er Ikano Banks indtryk, at mange kunder i øjeblikket kigger efter nye muligheder for at placere deres frie midler hos en bank, som giver en god rente og samtidig arbejder med gennemskuelige vilkår og uden skelen til kundens samlede engagement. Hos Ikano Bank tilbyder vi alle kunder lige vilkår, og det oplever vi, appellerer til mange,” siger Sune Mejding, privatkundechef hos Ikano Bank.

Indlånsrenterne øges således: Sparkonto fri fra 0,60 til 0,70 pct., Sparkonto fast 1 år fra 0,80 til 0,95 pct., Sparkonto Fast 2 år fra 0,90 til 1,0 pct. og Sparkonto Fast 3 år fra 1,0 til 1,15 pct.

Et marked i vækst

Hos Ikano Bank har man i 2016 oplevet en solid vækst i private indlån, og Sune Mejding ser det som udtryk for et mere segmenteret privatkundemarked, hvor mindre banker står stærkt.

”Nye kundemønstre stiller krav til bankernes agilitet, og specialiserede banker som Ikano Bank står stærkt i dette marked, hvor vi gør det let og overskueligt for kunderne at opnå store fordele, uden at de behøver samle al deres forretning hos os, siger Sune Mejding og fortsætter:

”Kunderne shopper mere rundt i dag, og vi tilbyder produkter, som er lette at forstå. Det tror jeg ræsonnerer rigtigt godt med de mange forbrugere, der kræver frit valg, og det er samtidig fordel for Ikano Bank, da vi har sat vores forretning op til at møde de nye kundemønstre. Det er ganske enkelt en bedre forretning for både kunden og os at arbejde med et mere frit kundeforhold,” siger Sune Mejding.

Hos Ikano Bank forventer man således en fortsat stærk vækst på privatkundemarkedet og vil også fremadrettet tilbyde markedsledende vilkår til kunderne.

Kontakt

Sune Mejding
Head of Direct to Consumer, Ikano Bank Danmark
Mobil +45 30 49 90 89
Email sume@ikano.dk
www.ikanobank.dk

Eller

Henrik Keller
Manager, Help PR
Mobil 26 36 64 17
Email henrik@help-pr.dk         

Kort om Ikano Bank Danmark

Ikano Bank Danmark har hovedsæde i Glostrup og er en del af den europæiske Ikano-gruppe med ca. 1000 ansatte.  I Danmark beskæftiger Ikano Bank ca. 90 ansatte og tilbyder bl.a. forbrugslån, kreditkort, indlån og leasing.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.