Spiseforstyrrelser og selvskade er et stadigt stigende problem blandt børn og unge, og det udvikler sig til at starte tidligere og tidligere - helt ned i de små folkeskoleklasser, ligesom det også bliver et stadig mere udbredt fænomen på både ungdoms- og videregående uddannelser.

LMS er en spændende forening, der gør et stort arbejde for dels at oplyse og forebygge og dels at hjælpe…. Mange unge henvises til LMS hvor de får hjælp, rådgivning og vejledning, ligesom LMS er en vigtig støtte for pårørende.

Udover at tilbyde rådgivning og samtaler, afholder LMS også en række aktiviteter som fx foredrag, støttegrupper og workshops på skoler. Derudover står LMS for uddannelse og vejledning af bl.a. fagpersoner og politikere i problematikkerne omkring spiseforstyrrelse og selvskade.

LMS gennemfører årligt flere end 6000 samtaler og aktiviteter. Det kan være rådgivende og støttende samtaler og forskellige typer aktiviteter. LMS uddanner og vejleder desuden fagpersoner, politikere og andre interesserede til at håndtere problematikkerne omkring spiseforstyrrelser og selvskade. Foreningen afholder også foredrag, workshops og andre aktiviteter i hele landet med deltagelse af flere tusinde mennesker hvert år. Vi har indgået et samarbejde med LMS, hvor vi sponserer en støttegruppe - ”DROP-in” - for unge med en spiseforstyrrelse og/eller selvskade. I en DROP-in støttegruppen mødes unge, som har været gennem sammenlignelige forløb. I gruppen skabes et rum, hvor man frit kan tale om sin situation uden at bekymre sig om andres reaktioner, forventninger og (for)domme. Alle er i samme situation og kan relatere sig til hinandens historie.

Samtidig er LMS aktuel i forbindelse med Ikano Social Day (læs om Ikano Social Day her) , hvor flere af vores medarbejdere har brugt deres Social Day på at hjælpe LMS med forefaldende opgaver.

Læs mere om Landsforeningen mod spiseforstyrrelse og selvskade her.

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade logo

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti samt kort- og lånekonti

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.