UNICEF

Børn er UNICEFs absolutte fokusområde. Udsatte børn, underernærede børn, syge børn, misbrugte børn, krigsramte børn og børn, hvis liv bliver slået i stykker af katastrofer. I det hele taget hjælper UNICEF børn, der lider – for ALLE børn har ret til at være sunde, raske og trygge.

Som Erhvervspartner støtter vi UNICEFs arbejde med et fast årligt bidrag. Det er ikke øremærket et specifikt formål eller projekt, men hjælper verdens mest udsatte børn.

Unicef

Børneulykkesfonden

Børneulykkesfonden er en nonprofit organisation, der arbejder for at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i hjemmet, i trafikken og til sport/fritid uden at gå på kompromis med leg og kreativitet.

Som Erhvervssponsor støtter vi forebyggende arbejde i form af kampagner, arrangementer og læringsmaterialer med det formål at forebygge børneulykker.

Børneulykkesfonden får støtte af Ikano Bank

Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens nødhjælp styrker verdens fattigste i kampen for et værdigt liv. Det sker ved at uddele nødhjælp og forebygge katastrofer, bekæmpe sult og styrke demokrati og menneskerettigheder – og rettigheder og ligestilling mellem kønnene. Og ved at forebygge HIV og AIDS og skabe trygge samfund fri for våben og miner.

Som Erhvervssponsor støtter vi Folkekirkens nødhjælp med et fast årligt bidrag, som ikke er øremærket et specifikt projekt, men er med til at hjælpe dér, hvor nøden er størst.

Vi støtter Folkekirkens Nødhjælp

Danmarksindsamlingen

Ikano Bank har doneret penge til Danmarksindsamlingen

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti samt kort- og lånekonti

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.