Bag for en Sag
SMIL-fonden
Danmarks Indsamling

Bag for en Sag handler om, at børn bager og efterfølgende sælger bagværket i en god sags tjeneste. Bag for en Sag handler også om at inspirere børn til at hjælpe børn, der på den ene eller anden måde har det svært. Pengene tjent på salget af bagværk går til Børns Vilkår og deres vigtige arbejde med BørneTelefonen, som mange børn dagligt benytter sig af.

Vi syntes det var en fin idé og et godt formål og gik med i sagen - bare som virksomhed. – første gang i 2017.  Vores tidligere ”mad-mor” Gurli stillede op for den gode sag og optrådte på en Facebook video, hvor hun bager en skøn æbletærte, som efterfølgende blev solgt til kollegerne. Derudover var flere kolleger og deres familier i køkkenet og leverede hjemmebag, som blev solgt i virksomheden – og det samlede beløb, der kom ind på kagesalget, blev doneret til BørneTelefonen.

SMIL-fonden er en forening, der er til for at sprede smil hos børn i behandling på danske hospitaler. Vi har hjulpet SMIL fonden med at sprede smil i julen 2016 og 2017 samt har sponseret en stor portion julegaver til børnene på Trygfondens Familiehus ved Århus.

Læs mere om SMIL fonden her.

 Ikano Bank støtter SMIL Fonden. Du kan læse om vores støtte til SMIL fonden her

Hvert år går forskellige hunanitære foreninger og DR sammen om at samle ind for at hjælpe i nogle af verdens fattigste lande i områder, hvor behovet er størst. Der defineres 12 projekter inden for samme tema, så Danmarks Indsamling er med til at løfte et helt område.

Vi har i flere år bidraget til Danmarks Indsamling. Bl.a via ”Ikano Bank Health Challenge”, hvor alle medarbejdere definerer et ”sundhedsmål”, og alle opnåede mål udløser en donation til Danmarks Indsamling.

Læs mere om Danmarks Indsamling her

 Ikano Bank donerer penge til Danmarks indsamlingen

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti samt kort- og lånekonti

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.