Lån 100.000 kr., og gør hverdagen lidt sjovere

Beregn dit lån

Beregn dit lån nu


kr

mdr.

Mit lån

kr
%
kr
%
kr

FORUDSÆTTER BETALING MED BS. DER ER 14 DAGES FORTRYDELSESRET PÅ KREDITAFTALER.

Dine drømme, dine valg

Med et lån på 100.000 kr. får du økonomisk handlefrihed, og du får mulighed for at indfri dine drømme, skabe mere luft i økonomien eller betale uforudsete udgifter. Kort sagt: lån 100.000 kr., og få det lidt sjovere.

De fleste af os går rundt med drømme, der kun kan realiseres, hvis vi har penge mellem hænderne. Har du det også sådan, så er et lån måske den rigtige løsning for dig. Det kan også være, at du har mange små lån hos forskellige udbydere, og ønsker at samle dem ét sted, så du får et bedre overblik over din økonomi. I så fald er du også kommet til det rigtige sted. Hos Ikano Bank kan du låne 100.000 kr. hurtigt, nemt og uden at stille sikkerhed.

Med Ikano Bank får du en bank, der ikke stiller spørgsmål til, hvad pengene skal bruges på. Har du lyst til at rejse jorden rundt eller skifte køkkenet ud, så gør du det. Vi spørger ikke, for det er dine drømme og dine valg - og uanset hvad du bruger lånet til, skal du ikke stille sikkerhed i din bolig. Hvis du vil vide, hvad det koster, at finansiere dine drømme, kan du bruge vores låneberegner. Den giver dig overblik over lånets løbetid, renter og månedlige ydelse, og derefter er det let at se, om du har råd til at låne pengene.

For at komme i betragtning til et lån, skal du opfylde følgende krav:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en minimumsindtægt på 225.000 kr. om året

Hvis du kan sætte flueben ved alle kravene, kan du gå direkte til din låneansøgning og starte den uforpligtende låneproces. Så er du allerede et skridt nærmere realiseringen af dine drømme.

Enkelt og ligetil at låne 100.000 kr.

Hos Ikano Bank er det nemt at låne penge. Du ansøger online, det tager kun 15 minutter at udfylde ansøgningsskemaet og allerede efter få minutter får du svar på, om du er forhåndsgodkendt til lånet. Er du det, gennemgår vi din dokumentation, inden du får den endelige godkendelse, og når det er på plads, overføres pengene til din konto.

Fra du modtager den underskrevne kontrakt til du har 100.000 kr. på din konto, går der højst 3 hverdage.

Få et lån der passer til dine behov

Hvis du drømmer stort, og et lån på 100.000 kr. ikke er fyldestgørende, kan du søge om at låne mere. Vi tilbyder lån op til 300.000 kr. uden sikkerhed, så der også er muligheder for dig, der gerne vil noget mere. Kravene er de samme, og vi garanterer gennemskuelige lån.

Et godt lån er tilpasset dine behov og din økonomi, og så skal det være gennemskueligt og uden skjulte omkostninger.

Vi overfører dit lån hurtigst muligt efter underskrevet kontrakt, og vi blander os ikke i, om du køber en ny bil, renoverer dit hus eller rejser jorden rundt med familien. Så længe kreditvurderingen viser, at du har råd til at betale afdrag og renter, kan du låne hos Ikano Bank.

Hvad enten du ønsker at låne 10.000 kr. eller 300.000 kr., får du hos os:

  • Ingen skjulte gebyrer
  • En løbetid fra 1 - 12 år
  • Mulighed for at låne fra 10.000 kr. - 300.000 kr.
  • Lån uden sikkerhed
  • En rente der er ens for alle, uanset økonomi.

Ansøg om et lån her

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Sidder du med spørgsmål til vores lån eller til ansøgningsformularen, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe på telefon +45 43 55 66 00 eller sende en e-mail, som vi besvarer hurtigst muligt.

Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder hos Ikano Bank, og derfor har vi samlet et kompetent og serviceminded personale, der kan hjælpe dig på vej mod det rette lån.

Ring og få hjælp til din online ansøgning

Hvordan vil du logge ind?

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.