Virksomheder forandrer sig og nye behov opstår. At lease i stedet for at købe giver større fleksibilitet og råderum i økonomien. Bedre likviditet kan bruges på kerneforretningen. Du kan også vælge at udskifte udstyret, uden de store udsving i omkostninger i løbet af aftaleperioden.

Er du interesseret i at lease maskiner eller udstyr, som ikke umiddelbart fremgår af vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak på leasing-salg@ikano.dk

Ikano Bank har mere end 30 års erfaring og eksperter klar til at hjælpe jer med rådgivning indenfor det område I påtænker, at investere i.

Vælg branche

Transport & logistik
Kontorudstyr
Industri & entreprenør
IT
Kontakt

De rigtige biler gør en forskel i mange virksomheder. Med leasing får du adgang til driftssikre og økonomiske biler, der tilmed er mere sikre og komfortable at køre i. Det vil de kørende medarbejdere sætte pris på. 

Du bestemmer selvfølgelig selv hvilke biler, du vil have. Vi leaser alle slags køretøjer og alle bilmærker. Har du brug for gode råd om valg af biler og udstyr, så tag en snak med en af vores konsulenter i bil-leasing. Søren Brostrup Poulsen har 20 års erfaring inden for billeasing ved han præcis hvilke løsninger, der kan give virksomheden de største konkurrencemæssige fordele.

Kontaktpersoner:Anders LydekingSøren Brostrup Poulsen og Kenneth Broe

Når der skal investeres kontorudstyr som f.eks. kopimaskiner, kaffemaskiner, møbler samt andet inventar, så bør I overveje om en leasingaftale er den idéelle løsning for jer. Leasing giver jer mulighed for at betale for udstyret mens det bruges. Du undgår, at binde penge i driftsmidler og kan fokusere på det vigtigste : Jeres kunder og jeres forretning. 
Det giver mulighed for at investere I flere produkter løbende når behovet opstår og bibeholde virksomhedens løbende udvikling og konkurrenceevne. 

Hos Ikano Bank kan du lease stort set alle slags maskiner og udstyr til kontorer, klinikker, håndværk, produktion og mange andre brancher.

Kontaktpersoner: Lotte Marholt, Lars Kesby, Kenneth Rasnis og Allan Hendriksen

I Ikano er det nemt, enkelt og fleksibelt med finansiering af produktionsmaskiner til din virksomhed.

Vi finansierer alle former for produktionsmaskiner, indenfor for områderne Jern- og metal, spåntagende samt pladebearbejdning, herunder hele plastindustrien. 

Produktionsmaskiner er kendetegnet ved en lang levetid, og naturligvis tilbyder vi en fleksibel løbetid på dine nye maskinkøb. Vi ”skræddersyer” finansieringspakken, så den tager højde for virksomhedens nuværende samt fremtidige ønsker/behov, og kan naturligvis tilbyde en favorabel all risk forsikring.

Vi tilbyder finansiering af virksomhedens investeringer, både når det drejer sig om investering i nye maskiner, eller til udskiftning af eksisterende maskiner.

Vi sætter en ære i langvarige og gode relationer mellem Ikano og din virksomhed. En loyal og tillidsfuld dialog mellem parterne er alt afgørende for Ikano.

En dialog med Ikano kan være med til, at sikre en optimal finansieringsstruktur af dine nuværende samt fremtidige investeringer, og Ikano stiller gerne rammefaciliteter til rådighed, for en isoleret investering, herunder konkrete projekter som løbende kræver investeringer i nye maskiner.

Med Ikano Bank Leasing får virksomheden ikke bare en leasingpakke under armen. Virksomheden får et professionelt partnerskab, der kan være med til at styrke og udvikle virksomheden. Ikano Bank Leasing går ind for langvarige forretningsforbindelser.

Kontaktpersoner: Michael Jørgensen og Finn Lindhart Kristensen

IT verdenen er i konstant forandring og evnen til at følge med forandringer og forny sig, er nogle af de vigtigste konkurrenceparametre for en erhvervsvirksomhed. IT spiller en større og større rolle i evnen til at følge med tiden og optimere driften og dermed sikre sin konkurrenceevne. Med leasing af IT-udstyr kan I, som virksomhed, sikre adgang til den nyeste udvikling uden at belaste likviditeten.

Ikano skiller sig ud ved at kunne tilbyde kreditværdige kunder en samlet løsning, hvor Hardware, Software, Licenser og serviceydelser er indeholdt. Herved sikres den optimale løsning både budgetmæssigt og likviditetsmæssigt.

IT finansieringen kan tilbydes som både:

Finansiel Leasing: Hvor I ved udløb af aftalen overtager udstyret og ejerskabet.

Operationel leasing: Hvor I ved udløb returnerer udstyret og erstatter det med nye og opdaterede løsninger. Ikano samarbejder med eksterne partnere, som gerne overtager det brugte udstyr og derigennem kan tilbyde en lavere omkostning i perioden. 
Når I leaser jeres IT udstyr, betaler I som virksomhed for brugsretten, og I bestemmer selv, hvad I vil købe og hvor.

Løsninger: Hos Ikano hjælper vi vores kunder med at optimere deres IT-løsninger på den mest omkostningseffektive og strategiske måde. Vi tilbyder en bred vifte af finansieringsmuligheder, der gør det muligt for din virksomhed at finde den løsning, der passer dine specifikke behov bedst.

Kontaktpersoner: Rikke Berthelsen

  • Software og licenser
    Ikano kan også tilbyde 100% software og licens finansiering til kreditværdige virksomheder. Når I, som virksomhed, sikre softwarefinansieringen kan I opnå nemmere implementering og hurtigere afkast af investeringen. Investeringen tilpasses forbruget og bliver løbende fordelt og dermed optimeres likviditeten. Den løbende opdatering og servicering inkluderes og sikre dermed nemmere budgettering.
  • Hardware
    Ikano kan hjælpe med alt fra bærbare computere, tablets, smartphones til servere og storage, så I som virksomhed kan erhverve jer den mest hensigtsmæssige infrastruktur. Ikano kan ud over anskaffelse og indkøb af udstyr hjælpe med teknologisikring, bortskaffelse og rensning. Via samarbejdspartnere kan Ikano tilbyde BYT til NYT og derigennem nedbringe omkostninger og samtidig sikre, at I som virksomhed har den nyeste teknologi til rådighed til lavest mulige omkostninger.
  • Serviceydelser og softcost
    Serviceydelser og softcost udgør en stadig større andel af en It-løsning. Det er derfor fornuftigt at medfinansiere disse i sin samlede løsning.
Bankoplysninger
Handelsbanken
Reg.: 0890
Kontonr.: 1073989
Swift: HANDDKKK
IBAN: DK9008900001073989