Her&Nu til detailbutikker

Giv din kunder mulighed for finansiering af deres køb

Detaillån

Med en finansieringsløsning gennem Ikano Bank kan du opdele betalingen for dine kunder på de fleste produkter i din forretning. Vi har tilbudt finansiering til privatkunder i den danske detailhandel siden 1978, både til store kæder samt mindre butikker. Med stor indsigt i markedet og bred erfaring, har vi sammensat en helt unik pakke med flere forskellige finansieringsmuligheder, som passer til langt de fleste brancher. Derfor har vi helt sikkert også en god løsning, som passer perfekt til din forretning.

Fordele med finansiering gennem Ikano Bank

  • Optimering af dine salgskampagner
  • Muligheden for mersalg/opsalg
  • Fleksible låneprodukter
  • Erfaren samarbejdspartner 

Hvorfor Ikano Bank?

Med et Ikano Bank finansieringssamarbejde får du ikke bare en professionel finansieringsløsning til din forretning. Du får også sparring og rådgivning af vores kompetente salgsteam, som hjælper med træning af personalet, så alle er klædt ordentligt på, når kunderne dukker op i butikken. Hele godkendelsesprocessen foregår online. Det betyder, vi også kan tilknytte en finansieringsløsning til din hjemmeside, så kunderne selv kan ansøge hjemmefra i ro og mag. Vi tilbyder endvidere flot POS (Point of Sale) salgsmateriale til at synliggøre finansieringsmuligheden i din forretning, så kunderne bliver opmærksomme på, at de kan dele betalingen op på deres varekøb. Det skaber både fokus på og dialog om finansiering, og udvider derved mulighederne for mersalg markant.

Fleksible åbningstider

Fleksible åbningstider er også en del af pakken. Med en direkte tilgang til vores forhandlerservice, åbningstider til kl. 20.00 på hverdage og til kl. 19.00 i weekenderne, føler vi os godt klædt på til at servicere alle vores samarbejdspartnere på alle ugens dage.

Hvordan kommer jeg i gang?

Find kontaktlysninger her eller benyt kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os her

Kom i gang med Her&Nu finansiering i din detailbutik