Er du erhvervsdrivende med en detail- eller bilforretning tilbyder vi et Her&Nu lån. Med Her&Nu lånet kan du tilbyde dine privatkunder mulighed for finansiering med lav rente. Ansøgning foregår online og kan således ske i din forretning ved computeren sammen med kunden.

Detail eller bil?

Detaillån
Billån

Har du en detailforretning eller kæde, kan det tænkes du også har behov for en finansieringsløsning til dine kunder. Som privatkunde kan det være en stor fordel at få hjælp til en delbetaling i netop den butik, hvor der handles. Her kan vi præsentere en bred vifte af markedstilpassede finansieringsprodukter, der passer til netop dine kunder.

Læs mere her

Detailbutik finansiering

Vi tilbyder et Her&Nu Billån uden udbetaling og uden pant i bilen. Dine kunder får en lav rente og unik mulighed for at dele betalingen op i helt op til 120 måneder. Med et Her&NU Billån kan kunderne både ansøge hos dig direkte i forretningen, eller ansøge hjemmefra via din hjemmeside. Som bilforhandler er billånet et vigtigt salgsværktøj til at fremme salget af dine biler. Mange kunder vælger i dag en finansieringsløsning til køb af bil fremfor en kontant betaling.

Læs mere her

Finansiering af bil til forretninger

Skal vi samarbejde?

Kunne du tænke dig at tilbyde dine kunder en delbetaling på dine produkter? Med mere end 35 års erfaring i bagagen og markedsoptimerede produkter kan vi tilbyde en særdeles attraktiv finansieringsløsning til dine kunder. Med en samlet pakke af forskellige og fleksible finansieringsprodukter kan vi give muligheden for et mersalg i alverdens forskellige brancher.

Metoden er nem og ligetil, og vil fremstå som en gennemført og skræddersyet løsning til netop dine kunder.
Alt foregår online, og ventetiden for kunderne er minimal.

Kontakt os

Eksisterende partner

Har du spørgsmål omkring login, låneansøgning og afregning skal du kontakte vores forhandlerservice direkte på billaan@ikano.dk eller +45 43 55 66 60