Covid-19

I denne tid står flere virksomheder med økonomiske udfordringer som følge af Corona-situationen.

Det har vi stor forståelse for, og vi vil gerne gøre, hvad vi kan for at hjælpe til, at I kommer igennem dette bedst muligt.
Står I med nogle økonomiske udfordringer i jeres virksomhed, så kan I kontakte os på kredit@ikano.dk og søge om udsættelse af jeres betalinger.

I bedes venligst notere jeres CVR-nummer i emnefeltet på mailen og give os en kort beskrivelse af jeres situation samt anføre jeres kontaktinformationer - vi vil herefter kontakte jer hurtigst muligt

Med venlig hilsen
Ikano Bank 

 

 Krav på kompensation?

Du finder værktøjet her

CrediWire

Er din virksomhed støtteberettiget?

IKANO BANK og CrediWire tilbyder gratis hjælp.

CrediWire har i samarbejde med IKANO BANK udviklet et værktøj, som gratis hjælper virksomheden med at søge kompensation af faste udgifter hos Erhvervsstyrelsen. Som følge af coronakrisen står alt for mange virksomheder i en situation, hvor de udfordres på økonomien. Omsætningen daler, og det bliver en udfordring at betale de faste udgifter. Hertil har regeringen udtænkt en række kompensationsordninger, herunder kompensation til faste udgifter, som dækker virksomhedens faste omkostninger til fx afskrivninger, husleje, anden leje og leasing samt renteomkostninger.

Det er ikke ukompliceret at beregne grundlaget for kompensationen, da ansøgningen skal forudsættes af en omfattende og tidskrævende revisorerklæring. Derfor har IKANO BANK og Fintech-virksomheden CrediWire automatiseret denne udregning og udviklet en strømlinet proces, der kan være med til at sikre virksomhedens overlevelse. Løsningen er gratis for alle danske virksomheder, banker og revisorer. CrediWires løsning er blevet blåstemplet af KPMG, Kvist & Jensen mv.

Link til løsningen finder du her CrediWire

Følgende økonomisystemer understøttes: e-conomic, Billy, Dinero, Xena, EG One, Microsoft Business Central, Dynamics 365, Inventio (C5 Online, NAV online).

Om hjælpepakken
Udbetaling af kompensationen forudsætter, at du har haft en forventet omsætningsnedgang på minimum 35 pct. som følge af COVID-19, og at de faste omkostninger udgør mere end 12.500 kroner. Nedgangen opgøres for hele perioden fra og med 9. marts 2020 til og med 8. juli 2020 med reference til perioden 1. april 2019 – 30. juni 2019.

Om CrediWire
CrediWire er en dansk fintech-virksomhed, som har udviklet et system, der leverer det regnskabstekniske i øjenhøjde for alle små og mellemstore virksomheder ved at indhente bogføringsdata. I systemet får man et grafisk, letforståeligt overblik over sin virksomheds økonomi i realtid, automatiseret rapporteringen og mulighed for at sammenligne sine resultater med branchens. Disse data kan virksomhedsejerne dernæst dele med hvem, de vil – eksempelvis Vækstfonden. CrediWires samarbejdspartnere er bl.a. Vækstfonden, Nordea, Sparekassen Kronjylland, Sparekassen Sjælland-Fyn, KPMG, og industriorganisationer som FSR - danske revisorer, Cereda mv. 

CREDIWIRES STØTTEDOKUMENTATION KAN ANVENDES SAMMEN MED REVISOREN, BANKEN OG VÆKSTFONDEN.

Brug Crediwire og bliv bedre forberedt til at søge om kompensation

creditwire