Skræddersy dit lån hos Ikano Bank

Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan helt selv bestemme, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned.

Lån op til 300.000 Ansøg online Få hurtigt svar

Se hvad dit lån vil koste


kr

mdr.

Forudsætter betaling med betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Månedlig betaling

kr. - kr.

% - %
% - %
kr. - kr.
kr. - kr.

iGift eller samboende?

Der er større sandsynlighed for at få bevilliget et lån hvis du ansøger sammen med din samlever eller ægtefælle. Er du gift eller samboende er sandsynligheden for at blive bevilliget til et lån større. Begge ansøgere vil hæfte for lånet og både jeres indtægter og udgifter vil indgå når vi behandler ansøgningen.

OK

Få 10% rabat på legetøj i december – spar penge på julegaverne

Julen er børnenes fest, og legetøj står øverst på mange ønskesedler.

Handler du i børnenes yndlingsbutikker i julen, kan du få stor fordel af et Ikano Bank Visakort – vi giver nemlig 10% rabat i legetøjsbutikkerne∗. Hos langt de fleste danskere er december måned lig med gaveindkøb.

Mens vi voksne ønsker os alverdens forskellige ting, er det anderledes med børnene. Her er ønskesedlen lang, og hos mange børn går den samme ting igen i forskellige variationer: Legetøj.

Er du en af dem, der skal købe legetøj i december måned – hvad enten det er til egne børn eller andres – så kan du med fordel ansøge om et Ikano Bank Visakort.

Med det i hånden kan du nemlig få 10% rabat i legetøjsbutikker i hele landet.

Ja, sågar også i udlandet. Og det gælder både i fysiske forretninger og online butikker, og rabatten får du også, selvom du køber nedsatte varer.

Læs mere og Ansøg

10% rabat på legetøj – kun i december

Hos Ikano Bank har vi sammensat et rabatprogram, der skifter kategori fra måned til måned. I april kan du eksempelvis få 10% rabat i byggemarkeder, mens det i november er elektronikforretningerne, du får rabat i.

Det betyder i sagens natur, at det kun er én måned på hele året, hvor du får rabat på legetøjsbutikker – og det er i december 2022.

Heldigvis falder det sammen med julegaveindkøbene, så du kan få godt udbytte af dit visakort.

Sådan fungerer rabatprogrammet

Når du handler ind i legetøjsbutikker i december måned, får du automatisk 10% rabat på købet.

Rabatten er ikke synlig på kvitteringen i forretningen, da den først bliver fratrukket efterfølgende, når vi opgør din konto hver måned. Vælger du at returnere en vare, du har betalt med Ikano Bank Visakort, tilbageføres rabatten også automatisk.

Kort og godt betyder det, at du ikke skal gøre andet, end du plejer – vi håndterer alt det praktiske.

Dog skal du huske, at der er grænser for, hvor meget du kan få i rabat.

Både per måned og per kalenderår. Hver måned kan du maksimalt få 1.000 kr. i rabat, mens du over et helt år fra januar til december maksimalt kan få 5.000 kr. i rabat. Det er værd at have i baghovedet, hvis du gerne vil have plads til rabatten på årets julegaver.

Drømmer du om at slutte julegaveindkøbene af med et café- eller restaurantbesøg, kan du – udover de 10% rabat i legetøjsbutikkerne – få 5% rabat på alle caféer og restauranter. Det er nemlig en rabat, der kører sideløbende med det andet rabatprogram.

∗ Du får rabat, når du handler i en butik eller på en webshop, som tilhører den eller de brancher, hvor rabatten ydes den pågældende måned. Rabatten ændres hver måned til en ny kategori, dog undtaget kategorien ”Restaurant” hvor der gives 5% rabat hele året. Der ydes max. 1.000 kr. i rabat pr. måned og 5.000 kr. i samlet rabat pr. kalenderår.

Du betaler fuld pris, når du betaler i butikken med dit Ikano Bank Visakort, og Ikano Bank fratrækker herefter rabatten fra din balance. Returnerer du et varekøb, som du har fået rabat på, vil den opnåede rabat automatisk blive tilbageført i forbindelse med, at købssummen føres tilbage på kontoen.

 • Kan alle få et Ikano Bank Visakort?

   

  Hvis du er over 18 år, er bosiddende i Danmark og ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret, kan du komme i betragtning til et Ikano Bank Visakort.

 • Er der kredit på et Ikano Bank Visakort?

   

  Du kan få op til 50.000 kr. i kredit på dit Ikano Bank Visakort afhængig af din økonomi.

 • Hvornår giver Ikano Bank rabat på legetøjsbutikker?

   

  Med et Ikano Bank Visakort kan du få 10% rabat i danske og udenlandske legetøjsbutikker i december 2022

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.