10% rabat i boligindretningsbutikker: Spar penge i september måned


Når sommeren er gået på hæld, og efteråret står for døren, er tiden inde til at skabe varme og hygge i hjemmet. Og hvorfor ikke gøre det med 10% rabat på boligindretning∗? 

I løbet af en god dansk sommer bruger vi ikke meget tid indendørs. Her står der strand, have og ferie på programmet, og det betyder, at mange af os lader den indvendige del af boligen i fred. Men når efteråret melder sin ankomst, begynder indretningstankerne også så småt at vende tilbage – for nu skal der skrues op for den indendørs hygge.

Hos Ikano Bank har vi gjort det lidt lettere at få råd til de ting, der skal købes ind for at sætte prikken over i'et på indretningen. Vi giver nemlig 10% rabat i boligindretningsbutikker i hele september måned i 2022.

Ansøg nu

 

Spar penge på boligindretning – både på nyt, nedsat og i udlandet

Gennem mange år har Ikano Bank haft et rabatprogram tilknyttet visakortet. Hver måned er der en ny kategori på programmet, hvor du kan spare 10% på dine indkøb – og det gælder alt fra boghandel og elektronik til ferierejser og boligindretning.

I september måned er det som sagt boligindretning, der er på programmet. Det betyder, at du kan handle ind til dit hjem i alle boligindretningsbutikker både på nettet og fysisk og få 10% rabat på den samlede pris. Faktisk kan du også bruge kortet i udenlandske butikker, hvis det er mere interessant.
Vi stiller ingen krav til, hvad du køber, og du får også rabat på nedsatte varer. 

Rabatten kan du ikke se med det samme – den bliver ikke trukket fra købsprisen i butikken. Den bliver derimod automatisk fratrukket din balance, når kontoen gøres op hos Ikano Bank. Vælger du at returnere en vare købt med rabat, vil rabatten også automatisk blive ført tilbage. Du skal kort og godt ikke gøre noget selv – andet end at finde de gode tilbud, naturligvis.

 

Regler og krav til Ikano Bank Visakort

Ønsker du at få et Ikano Bank Visakort, så du kan drage fordel af det store rabatprogram, kan du ansøge online. Du skal være fyldt 18 år, have bopæl i Danmark og ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Det koster ingenting – hverken i oprettelse eller i årlige gebyrer – og du kan få op til 50.000 kr. i kredit.

Der er dog grænser for, hvor meget du kan få i rabat. Hver måned kan du maksimalt få 1.000 kr. i rabat, og over et helt kalenderår kan du sammenlagt højest få 5.000 kr. i rabat. Det betyder, at du skal holde godt øje med rabatprogrammet og måske gemme lidt rabat til sidst på året, hvis du eksempelvis gerne vil spare på elektronik og legetøj op til jul.Du får rabat, når du handler i en butik eller på en webshop, som tilhører den eller de brancher, hvor rabatten ydes den pågældende måned. Rabatten ændres hver måned til en ny kategori, dog undtaget kategorien ”Restaurant” hvor der gives 5% rabat hele året. Der ydes max. 1.000 kr. i rabat pr. måned og 5.000 kr. i samlet rabat pr. kalenderår. Du betaler fuld pris, når du betaler i butikken med dit Ikano Bank Visakort, og Ikano Bank fratrækker herefter rabatten fra din balance. Returnerer du et varekøb, som du har fået rabat på, vil den opnåede rabat automatisk blive tilbageført i forbindelse med, at købssummen føres tilbage på kontoen.
  • Hvorfor giver Ikano Bank rabat på boligindretning?
    Hos Ikano Bank har vi et særligt rabatprogram tilknyttet vores Ikano Bank Visakort. Her er der hver måned 10% rabat på forskellige kategorier – og i september måned 2022 er det boligindretning, der er på programmet.
  • Hvornår kan jeg få rabat på boligindreting?
    I september 2022 kan du få 10% rabat i boligindretningsbutikker både fysisk og online samt i udlandet, hvis du betaler med dit Ikano Bank Visakort.
  • Hvilke krav skal jeg opfylde for at få et Ikano Bank Visakort?
    For at komme i betragtning til et Ikano Bank Visakort skal du være fyldt 18 år og have bopæl i Danmark – og så må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti.

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.