Hvilket bryllup passer til jer?

Beregn prisen på jeres bryllup

Hvordan det perfekte bryllup ser ud, er meget individuelt. Det kan være alt lige fra en fest i ens egen have eller en vielsesceremoni på en tropisk strand til en mere storslået udgave med kirke, limousine, femretters middag og luksuriøs bryllupsrejse.

Spørgsmålet er hvilket bryllup, I selv drømmer om – og om du og din partner er enige. Det er ret almindeligt, at der er delte meninger om, hvordan det skal gå til, så hvis det er tilfældet, skal I ikke føle, at I er de eneste. 

Fire måder at holde bryllup på:

  • Lille og billigt: En enkel vielse og efterfølgende middag derhjemme med de allernærmeste kan man få for under tusind kroner.
  • Lille og nemt: I stedet for middag derhjemme inviterer I jeres gæster ud at spise, hvilket plejer at koste lidt over 800 kr. pr. kuvert inkl. drikkevarer. Vil I gøre noget anderledes? Hvorfor ikke rejse til udlandet sammen med dem, I havde tænkt jer at invitere, for at kombinere brylluppet med ferie/bryllupsrejse?
  • Stort og billigt: Bestil et festlokale eller partytelt, inviter familie og venner, og bed om alles hjælp med alt lige fra mad til underholdning. Ved at købe enkle ringe og genbrugt bryllupstøj kan det være nok med lidt over 30.000 kr. for 50 gæster.
  • Stort og nemt: Hvis I har et stort budget, men ikke så meget tid, kan I hyre en bryllupsarrangør, der ordner stort set alt. Med dyre ringe, nyt bryllupstøj og en fin middag skal I også regne med et forholdsvis stort budget.

Flere tips til jeres bryllup

Prøv vores bryllupsberegner

Hvad kommer jeres bryllup til at koste? 

Er I i tvivl om, hvad jeres bryllup kommer til at koste? I kan benytte vores bryllupsberegner til at lave et budget over jeres bryllup. Det tager blot to minutter at udfylde beregneren, hvorefter I får et prisoverslag, som I efterfølgende kan rette til.

Prøv beregneren
Tips til at få råd til dit bryllup

Sådan får I råd til jeres bryllup

Et bryllup er en stor udgift, og det er derfor vigtigt, at man lægger et grundigt budget. Et gennemført budget sikrer, at risikoen for uforudsete udgifter mindskes. Vi giver jer her nogle tips til planlægningen af jeres bryllup, så I kan få råd til mere. 

Læs mere

Velkommen!

Her på siden kan du tilgå dine opsparingskonti, samt kort- og lånekonti. 

For at finde det bedste svar på dit spørgsmål anbefaler vi, at du forfiner din søgning ved at bruge flere ord.